Violk4
Fanka BB :)
A mnie nic nie boli, ani brzuch ani pachwiny. Chodzę do pracy normalnie 8 godzin na nogachPachwiny i biodra to pewnie więzadła podobno normalne całą ciążę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie nic nie boli, ani brzuch ani pachwiny. Chodzę do pracy normalnie 8 godzin na nogachPachwiny i biodra to pewnie więzadła podobno normalne całą ciążę
Heh przygarnelabym termin 30.12 jeśli to Bydgoszcz albo Gdańsk Ja mam 2.1 ale ciąża jest 10 dni wcześniejsza niż początkowo dzwoniłam i nie ma miejsc wcześniej,Hej dziewczyny, co raz więcej Was po pranatalnych .
Moje pytanie jaki CRL miały wasze maleństwa podczas tego badania.
Martwe się, że moje było zbyt małe ale zaufałam lekarzowi .
CRL 4.64 I tydzień 11+2 . Co sądzicie ?
Idę dopiero 9.01 do prowadzącego lekarza z tymi badaniami .
W sumie mam też termin na 30 na prenatalne którego jeszcze nie zdążyłam odwołać.
Niestety, RzeszówHeh przygarnelabym termin 30.12 jeśli to Bydgoszcz albo Gdańsk Ja mam 2.1 ale ciąża jest 10 dni wcześniejsza niż początkowo dzwoniłam i nie ma miejsc wcześniej,
Super a który teraz jest tydzień u Ciebie?Znalazłam tętno maluszka szczerze to nawet nie liczyłam że mi się uda. Super dźwięk
To ładnie pojadłaś w święta gratulacje udanej wizyty! Kupuj detektorWszystko po wizycie w porządku, Mąż mówi, że wykarmiłam bobo w święta, bo nam z 10t1d wskoczyło na 10t5d i ma już 3.84 cm Serduszko bije jak szalone, bobo tańczy i macha rączkami. Cudowny widok Mogę kupować detektor
U mnie w 11+2 bylo podobnie z crl między 4,47 - 4,77 , bo trudno bylo zmierzyć, bo dziecko cały czas się ruszało, także spokojnie :-)Hej dziewczyny, co raz więcej Was po pranatalnych .
Moje pytanie jaki CRL miały wasze maleństwa podczas tego badania.
Martwe się, że moje było zbyt małe ale zaufałam lekarzowi .
CRL 4.64 I tydzień 11+2 . Co sądzicie ?
Idę dopiero 9.01 do prowadzącego lekarza z tymi badaniami .
W sumie mam też termin na 30 na prenatalne którego jeszcze nie zdążyłam odwołać.
Ale też miałaś badanie prenatalne wtedy ? Czy zwykła wizytę ?U mnie w 11+2 bylo podobnie z crl między 4,47 - 4,77 , bo trudno bylo zmierzyć, bo dziecko cały czas się ruszało, także spokojnie :-)
Zwykła wizytę, prenatalne mam jutro w 13+3Ale też miałaś badanie prenatalne wtedy ? Czy zwykła wizytę ?
No właśnie i nie wiem czy to nie było za szybko na prenatalne zaufałam lekarzowi i teraz nie wiem czy nie lepiej było iść na prenatalne tego 30go grudnia .Zwykła wizytę, prenatalne mam jutro w 13+3