Ja właśnie skończyłam oglądać Emily w Paryżu i już czekam na kolejny sezon co do zachcianek to i mnie bez zmian Oranżada HelenaTakie moje smaki
Ja odpalam Emily w Paryżu a z przekąsek mam uszykowane pokrojone jabłka i mandarynki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie skończyłam oglądać Emily w Paryżu i już czekam na kolejny sezon co do zachcianek to i mnie bez zmian Oranżada HelenaTakie moje smaki
Ja odpalam Emily w Paryżu a z przekąsek mam uszykowane pokrojone jabłka i mandarynki.
To jest ostatnio moje ulubione danie a teraz zamiast spać będę myśleć o jedzeniuDziewczyny, jest po 21 i przedstawiam Wam moja pierwsza ciążowa zachciankę:
O my też Emily ale z pistacjamiTakie moje smaki
Jejku idę na te prenatalne jak na ścięcie. Nie spodziewałam się że będę się tak denerwować. Trzymajcie kciuki.
Kciuki mocno zaciśnięte!Jejku idę na te prenatalne jak na ścięcie. Nie spodziewałam się że będę się tak denerwować. Trzymajcie kciuki.
Trzymam bardzo mocno kciukiJejku idę na te prenatalne jak na ścięcie. Nie spodziewałam się że będę się tak denerwować. Trzymajcie kciuki.