Mam to samo. Chodzę z opryszczka juz trzeci dzień, bo boję się coś wziąć. Ale juz się goi mimo wszystko.Zrobiła mi się straszna opryszczka na wardze. Macie jakieś sprawdzone sposoby oprócz maści ?
Kiedyś brałam tabletki też ale teraz się boje
reklama
Violk4
Fanka BB :)
Mnie bolały okropnie, a teraz mnie od tygodnia nie bolą i schizuje że coś się złego dzieje. We wtorek mam wizytę zobaczymy..Mnie też nie, ani nie bolą ani zbytnio nie urosły (trochę się zmieniły ale wielkosc taka sama). Podobnie miałam w pierwszej ciąży, urosły po porodzie i były wieksze cały czas jak karmiłam czyli 2,5 roku
Też nie wydaje mi się żeby były jakieś inne,
chociaż mój chlop twierdzi że e są
Też zauważyłam że chodzę częściej do toalety ale też staram się dużo pić wody. Czasami mam tak że 5 min po wizycie w toalecie idę znowu ale może że 2 kropelki polecaJa od paru dni zauważyłam, ze często sikam. Zdążę usiąść i znów mi sie chce. Ale wcale nie jest to jakaś duża ilość tylko trochę. Tez tak masz ?
Też zauważyłam że chodzę częściej do toalety ale też staram się dużo pić wody. Czasami mam tak że 5 min po wizycie w toalecie idę znowu ale może że 2 kropelki poleca
To mam tak samo od paru dni, chociaż woda mi tak zbrzydła, ze bardzo mało jej pije niestety. Herbatę pije. A wczoraj musiałam wypić colę, która przed ciążą piłam może z 2x do roku
Ja właśnie nie mogę patrzeć na herbatę ,jak wymiotowałam to zawsze po piłam ciepłą herbatę i tak mi się zakodowało że mnie teraz obrzydza .Wcześniej też rzadko piłam słodzone gazowane napoje a teraz niezmiennie króluje Oranżada HelenaTo mam tak samo od paru dni, chociaż woda mi tak zbrzydła, ze bardzo mało jej pije niestety. Herbatę pije. A wczoraj musiałam wypić colę, która przed ciążą piłam może z 2x do roku
Polecam olejek z drzewa herbacianego.Zrobiła mi się straszna opryszczka na wardze. Macie jakieś sprawdzone sposoby oprócz maści ?
Anuszka272
Moderator
Ja wody też nie mogę pić a jak nigdy nie lubiłam herbaty tak teraz pije non stopTo mam tak samo od paru dni, chociaż woda mi tak zbrzydła, ze bardzo mało jej pije niestety. Herbatę pije. A wczoraj musiałam wypić colę, która przed ciążą piłam może z 2x do roku
Jezu widzieliście ten mecz? Jakie emocje cały oddział mnie słyszał
Ja wody też nie mogę pić a jak nigdy nie lubiłam herbaty tak teraz pije non stop
Hahaha, aż tak? Tez wlasnie oglądaliśmy, straszne emocje ten mecz chyba przejdzie do historii
jotk.a
Fanka BB :)
Oj tak. Emocje olbrzymie!Ja wody też nie mogę pić a jak nigdy nie lubiłam herbaty tak teraz pije non stop
reklama
Ja polecam Sonol i blistex intensive pomadka do ust, po tym mi zawsze przechodziZrobiła mi się straszna opryszczka na wardze. Macie jakieś sprawdzone sposoby oprócz maści ?