reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Mnie też nie, ani nie bolą ani zbytnio nie urosły (trochę się zmieniły ale wielkosc taka sama). Podobnie miałam w pierwszej ciąży, urosły po porodzie i były wieksze cały czas jak karmiłam czyli 2,5 roku 😂
Mnie bolały okropnie, a teraz mnie od tygodnia nie bolą i schizuje że coś się złego dzieje. We wtorek mam wizytę zobaczymy..
Też nie wydaje mi się żeby były jakieś inne,
chociaż mój chlop twierdzi że e są 🤪

Ja od paru dni zauważyłam, ze często sikam. Zdążę usiąść i znów mi sie chce. Ale wcale nie jest to jakaś duża ilość tylko trochę. Tez tak masz ?
Też zauważyłam że chodzę częściej do toalety ale też staram się dużo pić wody. Czasami mam tak że 5 min po wizycie w toalecie idę znowu ale może że 2 kropelki poleca

Też zauważyłam że chodzę częściej do toalety ale też staram się dużo pić wody. Czasami mam tak że 5 min po wizycie w toalecie idę znowu ale może że 2 kropelki poleca

To mam tak samo od paru dni, chociaż woda mi tak zbrzydła, ze bardzo mało jej pije niestety. Herbatę pije. A wczoraj musiałam wypić colę, która przed ciążą piłam może z 2x do roku 😄

To mam tak samo od paru dni, chociaż woda mi tak zbrzydła, ze bardzo mało jej pije niestety. Herbatę pije. A wczoraj musiałam wypić colę, która przed ciążą piłam może z 2x do roku 😄
Ja właśnie nie mogę patrzeć na herbatę ,jak wymiotowałam to zawsze po piłam ciepłą herbatę i tak mi się zakodowało że mnie teraz obrzydza .Wcześniej też rzadko piłam słodzone gazowane napoje a teraz niezmiennie króluje Oranżada Helena 🫣

Ja wody też nie mogę pić 🙈 a jak nigdy nie lubiłam herbaty tak teraz pije non stop 😅
Jezu widzieliście ten mecz? Jakie emocje 🙈 cały oddział mnie słyszał 🤣🤣

reklama
Do góry