reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dzień dobry ;) dobrze, że jutro Cię wypiszą. Jeśli się nie wezmą za badania to sama poproś. Zawsze możesz powiedzieć, że w nocy źle się czułaś i dla spokoju chcesz podejrzeć dziecko ;)
U nas dzisiaj leniwa niedziela. Jesteśmy umówieni ze znajomymi na mecz ⚽
Wczoraj już założyliśmy lampki na taras, klimacik świąteczny już czuć 🎅 tylko coś nie mogę się zabrać za pierniki.
Macie jakiś super przepis na pyszne pierniczki, które długo nie miękną?
U mnie i od lat ten sam przepis
O, to chyba wszystkie się macamy po nich 😂
Kurcze a mnie od samego początku nic a nic nie bolą .

Załączniki

• Screenshot_2022-12-18-11-44-58-772_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-18-11-44-58-772_com.android.chrome.jpg
    300,6 KB · Wyświetleń: 52
Hej dziewczyny! ☺️
Dobrze tu przeczytać, że nie jest się jedyną „dziwną” 😄 jeśli chodzi o macanie cycków, sprawdzanie papieru przy każdej wizycie w toalecie, czytanie objawów i zaniku objawów w internecie. I w ogóle czytania w internecie dużo (za dużo🙈)

Ja od paru dni zauważyłam, ze mam nieco mniejsze mdłości, bo potrafię więcej zjeść i czasem nawet jakaś ochota na coś jest w głowie. Ostatnio sałata lodowa, pomidorki koktajlowe i sos Knorr sałatkowy 😍
Oprocz mniejszych mdłości za to od kilku dni również jak rano wstaje, zanim zjem śniadanie to mam potworny odruch wymiotny, lecę do łazienki i jaki ze brzuch pusty to tylko stękam nad kibelkiem i leci sama ślina..

Miłej niedzieli 🧡

Hej dziewczyny 😍
Powiem Wam ze od 2 dni trochę mniej mdłości mnie męczą, że jestem w stanie funkcjonować. Mam nadzieję tylko że to nie zwiastuje niczego złego.... Ale cycuchy bolą wciąż mocno więc jestem dobrej myśli. Dzisiaj 11+0 ;) idę na jakieś małe zakupy, mam strasznie ochotę na ziemniaki duszone więc ruszam do sklepu 😂😂😂
Ja też dziś 11+0 mam termin na 09.07. Ja ciągle się macam po cyckach i sprawdzam czy bolą, a jak chwilę nie bolą to łapie takiego doła bo od razu źle myśli mnie nachodzą. Papier też sprawdzam za każdym razem w toalecie i dzisiaj pierwszy raz w życiu wstalalm w nocy 2 razy na siku. Nigdy tak nie mialam, zawsze wytrzymywalam do rana. Co do mdłości to różnie z tym u mnie. Czasem mniejsze, czasem większe, głównie wieczorem i czasami po jedzeniu ale wymiotowałam tylko raz jak do tej pory. Ogólnie rano samopoczucie mam najlepsze.

Ja też dziś 11+0 mam termin na 09.07. Ja ciągle się macam po cyckach i sprawdzam czy bolą, a jak chwilę nie bolą to łapie takiego doła bo od razu źle myśli mnie nachodzą. Papier też sprawdzam za każdym razem w toalecie i dzisiaj pierwszy raz w życiu wstalalm w nocy 2 razy na siku. Nigdy tak nie mialam, zawsze wytrzymywalam do rana. Co do mdłości to różnie z tym u mnie. Czasem mniejsze, czasem większe, głównie wieczorem i czasami po jedzeniu ale wymiotowałam tylko raz jak do tej pory. Ogólnie rano samopoczucie mam najlepsze.

Ja od paru dni zauważyłam, ze często sikam. Zdążę usiąść i znów mi sie chce. Ale wcale nie jest to jakaś duża ilość tylko trochę. Tez tak masz ?

Zrobiła mi się straszna opryszczka na wardze. Macie jakieś sprawdzone sposoby oprócz maści ?
Kiedyś brałam tabletki też ale teraz się boje

reklama
Do góry