reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja sobie dzisiaj przypomniałam że mam detektor tętna z poprzedniej ciąży, mam taki wewnętrzny stres przed wizytą (w czwartek ❤️) bo pierwszy i ostatni raz byłam na USG 1.12 czyli szmat czasu temu. Dzisiaj mam 9+6 i naprawdę nie sądziłam że coś usłyszę a wyobraźcie sobie że złapałam serduszko po kilku sekundach 🙆 dla pewności poszukałam swojego żeby nie było pomyłki ale nie da się pomylić jednak tej częstotliwości uderzeń. Przekornie sprawdziłam drugi raz po pół h i znowu znalazłam. Dało mi to tyle wewnętrznego spokoju że szok, aż mi się łezka zakręciła w oku 🙈 dalej nie mogę w to uwierzyć że się udało 😆

Ja sobie dzisiaj przypomniałam że mam detektor tętna z poprzedniej ciąży, mam taki wewnętrzny stres przed wizytą (w czwartek ❤️) bo pierwszy i ostatni raz byłam na USG 1.12 czyli szmat czasu temu. Dzisiaj mam 9+6 i naprawdę nie sądziłam że coś usłyszę a wyobraźcie sobie że złapałam serduszko po kilku sekundach 🙆 dla pewności poszukałam swojego żeby nie było pomyłki ale nie da się pomylić jednak tej częstotliwości uderzeń. Przekornie sprawdziłam drugi raz po pół h i znowu znalazłam. Dało mi to tyle wewnętrznego spokoju że szok, aż mi się łezka zakręciła w oku 🙈 dalej nie mogę w to uwierzyć że się udało 😆
Kochana a jaki masz model ze taki czuły :D rozglądam się

Kochana a jaki masz model ze taki czuły :D rozglądam się
Czułość to jedno ale też trochę szczęścia bo bobo nie zawsze chce współpracować 🙈 angelsounds jpd-100s, dość już stary bo ja go odkupilam używany od koleżanki w poprzedniej ciąży czyli początek 2018. Oprócz mnie i tej koleżanki używały go jeszcze 2 osoby w międzyczasie i też były zadowolone

Powiem Wam że Avatar mega film.👍 Bardzo nam się podobał, nie odczułam tych ponad 3h, zjadłam nachosy pyyyychotka😋🤣 gorąco polecam.

Super słyszeć małe serduszko 💓

Poszłam z psem i napadły mnie 7 poty i mega głód 🙈🙈🙈🙈 pudełeczko rogalików wciągnęłam na poczekaniu 🤣🤣🤣
Teraz oglądam powtórkę meczu 😀

Powiem Wam że Avatar mega film.👍 Bardzo nam się podobał, nie odczułam tych ponad 3h, zjadłam nachosy pyyyychotka😋🤣 gorąco polecam.

Poszłam z psem i napadły mnie 7 poty i mega głód 🙈🙈🙈🙈 pudełeczko rogalików wciągnęłam na poczekaniu 🤣🤣🤣
Właśnie zastanawiałam się czy warto na to iść - przekonałaś mnie! :D ale wybiorę godzinę seansu nie za późną, żeby nie zasnąć na fotelu 🤣 teraz codziennie mam krótkie drzemki w ciągu dnia, dzisiaj były dwie.

Właśnie zastanawiałam się czy warto na to iść - przekonałaś mnie! :D ale wybiorę godzinę seansu nie za późną, żeby nie zasnąć na fotelu 🤣 teraz codziennie mam krótkie drzemki w ciągu dnia, dzisiaj były dwie.
Też myślałam że utnę komara ale fabuła jest taka ciekawa że nie chce się spać 😀

Mdłości Ci ustąpiły dziś ? lepiej ? 😊

reklama
Do góry