reklama
U mnie i od lat ten sam przepisDzień dobry dobrze, że jutro Cię wypiszą. Jeśli się nie wezmą za badania to sama poproś. Zawsze możesz powiedzieć, że w nocy źle się czułaś i dla spokoju chcesz podejrzeć dziecko
U nas dzisiaj leniwa niedziela. Jesteśmy umówieni ze znajomymi na mecz
Wczoraj już założyliśmy lampki na taras, klimacik świąteczny już czuć tylko coś nie mogę się zabrać za pierniki.
Macie jakiś super przepis na pyszne pierniczki, które długo nie miękną?
Kurcze a mnie od samego początku nic a nic nie bolą .O, to chyba wszystkie się macamy po nich
Załączniki
O, to chyba wszystkie się macamy po nich
Potwierdzam, codziennie średnio 10 x
Anuszka272
Moderator
Ja z sikaniem też przesadzam i to nie tylko w nocyOj ja też mam znacznie mniejsze mdłości, ale nie wkręcam sobie, że coś złego się dzieje. Cycki bolą szczególnie sutki i po bokach. W nocy latam przynajmniej 3x na siku
Miłej niedzieli dziewczyny!
Hej dziewczyny!
Dobrze tu przeczytać, że nie jest się jedyną „dziwną” jeśli chodzi o macanie cycków, sprawdzanie papieru przy każdej wizycie w toalecie, czytanie objawów i zaniku objawów w internecie. I w ogóle czytania w internecie dużo (za dużo)
Ja od paru dni zauważyłam, ze mam nieco mniejsze mdłości, bo potrafię więcej zjeść i czasem nawet jakaś ochota na coś jest w głowie. Ostatnio sałata lodowa, pomidorki koktajlowe i sos Knorr sałatkowy
Oprocz mniejszych mdłości za to od kilku dni również jak rano wstaje, zanim zjem śniadanie to mam potworny odruch wymiotny, lecę do łazienki i jaki ze brzuch pusty to tylko stękam nad kibelkiem i leci sama ślina..
Miłej niedzieli
Dobrze tu przeczytać, że nie jest się jedyną „dziwną” jeśli chodzi o macanie cycków, sprawdzanie papieru przy każdej wizycie w toalecie, czytanie objawów i zaniku objawów w internecie. I w ogóle czytania w internecie dużo (za dużo)
Ja od paru dni zauważyłam, ze mam nieco mniejsze mdłości, bo potrafię więcej zjeść i czasem nawet jakaś ochota na coś jest w głowie. Ostatnio sałata lodowa, pomidorki koktajlowe i sos Knorr sałatkowy
Oprocz mniejszych mdłości za to od kilku dni również jak rano wstaje, zanim zjem śniadanie to mam potworny odruch wymiotny, lecę do łazienki i jaki ze brzuch pusty to tylko stękam nad kibelkiem i leci sama ślina..
Miłej niedzieli
maratonka77
Zaciekawiona BB
To ja mało sikam nawet w ciągu dnia. wcale nic mnie nie dusi tylko non stop mdłościW nocy latam przynajmniej 3x na siku
Ja też dziś 11+0 mam termin na 09.07. Ja ciągle się macam po cyckach i sprawdzam czy bolą, a jak chwilę nie bolą to łapie takiego doła bo od razu źle myśli mnie nachodzą. Papier też sprawdzam za każdym razem w toalecie i dzisiaj pierwszy raz w życiu wstalalm w nocy 2 razy na siku. Nigdy tak nie mialam, zawsze wytrzymywalam do rana. Co do mdłości to różnie z tym u mnie. Czasem mniejsze, czasem większe, głównie wieczorem i czasami po jedzeniu ale wymiotowałam tylko raz jak do tej pory. Ogólnie rano samopoczucie mam najlepsze.Hej dziewczyny
Powiem Wam ze od 2 dni trochę mniej mdłości mnie męczą, że jestem w stanie funkcjonować. Mam nadzieję tylko że to nie zwiastuje niczego złego.... Ale cycuchy bolą wciąż mocno więc jestem dobrej myśli. Dzisiaj 11+0 idę na jakieś małe zakupy, mam strasznie ochotę na ziemniaki duszone więc ruszam do sklepu
Ja też dziś 11+0 mam termin na 09.07. Ja ciągle się macam po cyckach i sprawdzam czy bolą, a jak chwilę nie bolą to łapie takiego doła bo od razu źle myśli mnie nachodzą. Papier też sprawdzam za każdym razem w toalecie i dzisiaj pierwszy raz w życiu wstalalm w nocy 2 razy na siku. Nigdy tak nie mialam, zawsze wytrzymywalam do rana. Co do mdłości to różnie z tym u mnie. Czasem mniejsze, czasem większe, głównie wieczorem i czasami po jedzeniu ale wymiotowałam tylko raz jak do tej pory. Ogólnie rano samopoczucie mam najlepsze.
Ja od paru dni zauważyłam, ze często sikam. Zdążę usiąść i znów mi sie chce. Ale wcale nie jest to jakaś duża ilość tylko trochę. Tez tak masz ?
reklama
Karolina_st
Fanka BB :)
U mnie i od lat ten sam przepis
Kurcze a mnie od samego początku nic a nic nie bolą .
Mnie też nie, ani nie bolą ani zbytnio nie urosły (trochę się zmieniły ale wielkosc taka sama). Podobnie miałam w pierwszej ciąży, urosły po porodzie i były wieksze cały czas jak karmiłam czyli 2,5 roku