reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Witam w piątek ;)
Wiem, że temat już był, ale napiszecie w którym dokładnie tyg ciąży jesteście zapisane na prenatalne? Zastanawiam się czy zapisać się w 12+3 czy lepiej 13+0... Jak sądzicie?
Ja jestem zapisana w 12+5, tak żebym miała badanie jeszcze przed świętami. I gdyby coś było nie tak (jakieś nieprzewidziane sytuacje, oby nie!), to zawsze mam jeszcze kolejny tydzień, żeby się wybrać.

Dziwyczyny jak dziś wasze samopoczucie. Mój kolejny dzień bardzo dobrze. Właśnie zakończyłam pierogi czas na pranie nie wiem co gorsze 😂
Dzisiaj gorsze z mdłościami i spadkiem energii. 🤢
U mnie też samopoczucie ok ;) w nocy nie mogłam spać przez lekki dyskomfort - nawet nie wiem czy to nazwać mdłościami :D

Ale poszłam po zakupy na rosół a sobie zrobię pomidorową.
Witam w piątek ;)
Wiem, że temat już był, ale napiszecie w którym dokładnie tyg ciąży jesteście zapisane na prenatalne? Zastanawiam się czy zapisać się w 12+3 czy lepiej 13+0... Jak sądzicie?
10 stycznia mam prenatalne to bbędzie chyba 12 tydzień.

Witam w piątek ;)
Ja się zapisałam na 11 stycznia, 12+2
Najwyżej będę miała jeszcze czas na prywatną wizytę, jak ta ze skierowania nam się nie spodoba 🤷🏻‍♀️

Witam w piątek ;)

Hej :)
Ja byłam zapisana na 12+3, ale tygodnie mi się przesunęły z USG i wychodzi na to ze będę mieć wtedy już 13+3.

Witam w piątek ;)
Ja mam dokładnie 13+0 nie pamiętam jak to było w poprzednich ciążach ale słyszałam że górna granica to 13+6 więc myślę że nie ma się co stresować 😉
Kurcze ja muszę zaopatrzyć się znów w siemię lniane bo ten żołądek nie daje mi żyć ☹️

reklama
Do góry