Mam to samo, dlatego mierzę w domu codziennie.. I codziennie mam identycznie 100/70..Ja w gabinecie mam zawsze wyższe niż normalnie
reklama
Ja w gabinecie mam wysokie ciśnienie. Ostatnio mi mierzyła 3 razy i spadało za każdym razem więc to z nerwow. Moja lekarka akurat to rozumie ale są tacy co pierwszy wynik biorą tylko pod uwagę i nie pojmują że dla nas taka wizyta jeszcze w ciąży to stres. Szczególnie jak już się jest po stracie i każda wizyta to niewiadoma. Mierze w domu i dobrze mi wychodzi. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj i piękne dzieciaczki. Trzymajcie sie dziewczyny ❤
Natalianatalia
Fanka BB :)
Właśnie ja jestem niskocisnieniowcem przed ciaza nawet miałam tabletki żeby je podwyższyć , a tutaj takie ciśnienie ciekawa jestem czy to przez ciąże takie wysokieMam to samo, dlatego mierzę w domu codziennie.. I codziennie mam identycznie 100/70..
jotk.a
Fanka BB :)
Mam dokładnie tak samo. Całe życie cisnienie 100/60 i poniżej, a w gabinecie podczas pierwszej wizyty 140/80 (wkręciłam sobie że zobaczę 3 zarodki ), za drugim razem już troszkę spokojniej bo 125/70 ileś. Zawsze w gabinetach lekarskich mam wyżej niż na co dzień. Nawet swego czasu biegałam po kardiologach, niskie ciśnienie, niski puls (potrafię mieć 48, 45 a nie jestem sportowcem), kolatania serca itd i zawsze złotą receptą była ciąża już pominę fakt że raz jeden lekarz kazał mi bardziej solić pomidora lub dolewać koniaku do kawy, żeby podwyższyć ciśnienie, a na koniec wystawił rachunek na 300zł za swoje radyJa w gabinecie mam wysokie ciśnienie. Ostatnio mi mierzyła 3 razy i spadało za każdym razem więc to z nerwow. Moja lekarka akurat to rozumie ale są tacy co pierwszy wynik biorą tylko pod uwagę i nie pojmują że dla nas taka wizyta jeszcze w ciąży to stres. Szczególnie jak już się jest po stracie i każda wizyta to niewiadoma. Mierze w domu i dobrze mi wychodzi. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj i piękne dzieciaczki. Trzymajcie sie dziewczyny ❤
Anuszka272
Moderator
Zazdroszczę ja z rana byłam na badaniach i załatwiłam parę spraw na mieście a po powrocie poszłam od razu spać teraz biegunka mnie obudziła i znów leze bo niesm siły na nicDziwyczyny jak dziś wasze samopoczucie. Mój kolejny dzień bardzo dobrze. Właśnie zakończyłam pierogi czas na pranie nie wiem co gorsze
Całkiem dziś nieźle, ale konieczność pójścia na zakupy trochę mnie przeraża.... Najchętniej położyłabym się do łóżka, ale pewnie bardziej z lenistwa. I mam takie huśtawki nastrojów, choć może trochę wyolbrzymiam... W każdym razie bardzo szybko można mnie wkurzyć.Dziwyczyny jak dziś wasze samopoczucie. Mój kolejny dzień bardzo dobrze. Właśnie zakończyłam pierogi czas na pranie nie wiem co gorsze
reklama
Miętusek
Moderator
U mnie też samopoczucie ok w nocy nie mogłam spać przez lekki dyskomfort - nawet nie wiem czy to nazwać mdłościamiDziwyczyny jak dziś wasze samopoczucie. Mój kolejny dzień bardzo dobrze. Właśnie zakończyłam pierogi czas na pranie nie wiem co gorsze