reklama
Ooo widzę ,że idziemy prawie równo ja dziś 9+0Hej dziewczyny, mi z ostatniego usg dzis 9+1 bylam wlasnie zrobić badania krwi , tylko o moczu zapomnialam placilam tylko za rozyczke i grupe krwi wraz z przeciwcialami (bo o tym lekarz moj zapomnial )
Anuszka272
Moderator
Nie ma co się zadręczać skoro nie dzwonili z gabinetu to wszystko jest ok... Bynajmniej u nas u każdego lekarza który pobiera cytologię jest zasada że jeśli coś jest nie tak od razu dzwonią...Ale wynik NILM - czyli z tego co czytałam najbezpieczniejszy jaki może byc jeśli chodzi o cytologię.
Tzn że chorowałas kiedyś na Toxo i różyczkę... Mi dziś to właśnie tłumaczyła Pani dr bo też w toxoplazmozie miałam wysoki wynik IgGCo oznaczają te wynik
jotk.a
Fanka BB :)
Za godzinę mam wizytę u lekarza rodzinnego ,zapewnie przepisze mi antybiotyk .Stresuje się czy to na pewno bezpieczne ale przypuszczam ,że lekarz wybierze mniejsze zło .Stan który mam obecnie "cukierkami" już się nie wyleczy .Dam znać co zapisał lekarz bo pewnie i tak będę przeczesywać forum w poszukiwaniu informacji na temat leków .Trzymajcie kciuki .
I jak tam? Dostałaś antybiotyk czy obeszło się bez?
Natalianatalia
Tez coś takich rozmiarów zwykły pieprzyk ale był naprawdę inny nie było się co zastanawiać bo był zawsze brązowy i zrobił się czarny serio jak kropka markerem na skórzeA duże to było znamie ? Moje ma około 1,5 milimetra im dłużej o tym myślę tym bardziej sie denerwuje. Ja to teraz wszędzie się oglondam
Natalianatalia
A to ma jakiś wpływ na ciąże czy co dalej z tymze przeszlas te choroby
Anuszka272
Moderator
Mi Pani dr powiedziała że bardzo dobrze że już je przeszłam bo to znaczy że już się nimi w ciąży nie zarażęA to ma jakiś wpływ na ciąże czy co dalej z tym
Karka_Krk
No właśnie a propos panik to ja już się schizuje, że ani cmv ani toxo nie miałam :-( a mam w domu pasierba, który ma kontakt z małymi dziećmi i już spać po nocy nie mogę, bo myśle o tym ze pewnie złapie coś Dziewczyny, myślałyście coś o szczepieniu na grypę? Ja nigdy się nie szczepilam, ale teraz ginekolog zaleca i nie wiem co robić?
xoxo.
Hej, jak tam Wasze samopoczucie? Ja się czuje tragicznie. Zmęczenie, zawroty głowy, mdłości, bóle głowy. Ledwo mam siłę dzieckiem się zajmować. Nawet do sklepu nie chce mi się jechać Mam nadzieje, że chociaż to zmęczenie mi przejdzie, bo tak się nie da funkcjonować.
reklama
Anuszka272
Moderator
U mnie ze zmęczeniem najgorzej najchętniej cały czas bym spala młoda w przedszkolu to ja zamiast coś ogarniać to śpię nudności też niezbyt ustępują aż się boje że będą mnie męczyć przez całą ciążęHej, jak tam Wasze samopoczucie? Ja się czuje tragicznie. Zmęczenie, zawroty głowy, mdłości, bóle głowy. Ledwo mam siłę dzieckiem się zajmować. Nawet do sklepu nie chce mi się jechać Mam nadzieje, że chociaż to zmęczenie mi przejdzie, bo tak się nie da funkcjonować.
Ktoś dziś ma wizyty?
Ja jestem raczej antyszczepieniowa i na bank nie zdecydowała bym się szczepić w ciąży al to tylko moje zdanieNo właśnie a propos panik to ja już się schizuje, że ani cmv ani toxo nie miałam :-( a mam w domu pasierba, który ma kontakt z małymi dziećmi i już spać po nocy nie mogę, bo myśle o tym ze pewnie złapie coś Dziewczyny, myślałyście coś o szczepieniu na grypę? Ja nigdy się nie szczepilam, ale teraz ginekolog zaleca i nie wiem co robić?