Tereska95
Aktywna w BB
Ja niestety pojechałam dziś na wizytę i pocałowałam klamkę, bo pani doktor sobie zrobiła urlop i nie raczyła odwołać wizyt. Zdenerwowałam się maksymalnie, bo nie dość ze człowiek chodzi prywatnie i chce zapłacić to jeszcze taki brak szacunku. Muszę znaleźć innego lekarza i pójść w najbliższych dniach. Dam znać jak czegoś się dowiem.Dokładnie mnie zabieg niestresuje bo faktycznie nic nie czuć bardziej mnie będzie stresować chodzenie z tym.. jestem na kolejne zapisana na początek lutego to bd około 20 tygodnia i pieprzyk jeden jest pod posladkiem drugi ba brzuchu do tego biorę heparyne to krwawienie by było duże jak byłam na ściągnąć szwy ostatnio to pielęgniarka która asystuje przy zabiegu powiedziała że znieczulenia jest tak mało że nie ma wpływu na dziecko ale mam dużo czasu do kolejnego zabiegu mam się zastanowić... najwyżej pójdę i chirurga się zapytam co o tym myśli i obejrzy zmianę jeszcze raz.. daj znać ci ci powiedzą
Jestem ciekawa jak będzie w Twoim przypadku i czy faktycznie dojdzie do wycięcia. Dawaj tez znac w razie czego co i jak