Dziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(
reklama
Anuszka272
Moderator
Daj znać czy już coś wiadomo... Jestem przy Tobie myślamiDziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(
Ja dziś zadzwoniłam do mojego, kazał mi powtórzyć betę i progesteron. Jak będę miała wyniki to mam się z nim skontaktować. Powiedział mi, że to niepokojący objaw, ale jeśli nie jest to żywa krew i nie ma bólu to może z powodu ostateczniego badania to plamienie też biorę duphaston ale jak na razie 2 razy dziennie po 1 tabletce.Tez mam to samo 5t+2 i plamienia. Lekarz kazał mi brać duphaston z 2 na 3 razy dziennie i widzę że już prawie nie widać plamienia. Dodatkowo L4 na 2 tygodnie i sądzę że to mi też pomaga. więcej odpoczywam.
Karka_Krk
Fanka BB :)
Dziewczyny, Dzieki za kciuki na USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach Będę dziś sprawdzać progesteron, jak coś to na wszelki wypadek mam brać duphaston, ale to się okaże ;-) Dzieki jeszcze raz!
Miętusek
Moderator
Super wiadomość!!!!!Dziewczyny, Dzieki za kciuki na USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach Będę dziś sprawdzać progesteron, jak coś to na wszelki wypadek mam brać duphaston, ale to się okaże ;-) Dzieki jeszcze raz!
Anuszka272
Moderator
Ufff kamień z serca oszczędzaj się teraz KochanaDziewczyny, Dzieki za kciuki na USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach Będę dziś sprawdzać progesteron, jak coś to na wszelki wypadek mam brać duphaston, ale to się okaże ;-) Dzieki jeszcze raz!
dirtycriminal
Czytam o waszych bólach brzucha i się zastanawiam czy mi się cos rozciaga bo ja nic takiego nie czuje.. tak źle i tak niedobrze.. A moja waga stoi w miejscu może lekko spodnie uciskają. Dziś miałam mdlości, rano mnie szarpało przy myciu zębów ale bez wymiotów.. Cały czas ssanie a po zjedzeniu znowu niedobrze
Cudowna wiadomość, że jest dobrze . Oszczędzaj się i dbaj o WasDziewczyny, Dzieki za kciuki na USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach Będę dziś sprawdzać progesteron, jak coś to na wszelki wypadek mam brać duphaston, ale to się okaże ;-) Dzieki jeszcze raz!
aneta85aneta
Ja z automatu zrobiłam betę i progesteron ale całe szczęście rośnie. Mi pomogło l4 czyli mało co robię i zwiększenie dawki duohastonu. Mam nadzieję że u Ciebie też to minie.Ja dziś zadzwoniłam do mojego, kazał mi powtórzyć betę i progesteron. Jak będę miała wyniki to mam się z nim skontaktować. Powiedział mi, że to niepokojący objaw, ale jeśli nie jest to żywa krew i nie ma bólu to może z powodu ostateczniego badania to plamienie też biorę duphaston ale jak na razie 2 razy dziennie po 1 tabletce.
reklama
aneta85aneta
Dobre wieści, dbaj i uważaj na siebie.Dziewczyny, Dzieki za kciuki na USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach Będę dziś sprawdzać progesteron, jak coś to na wszelki wypadek mam brać duphaston, ale to się okaże ;-) Dzieki jeszcze raz!