JestemMama!
Fanka BB :)
Pierwszy raz coś takiego słyszę że grupa krwi może się zmienićDziwne. Ponoć czasem grupa może się zmienić... Myślałam że właśnie głównie z tego tytułu karzą robić te badania...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy raz coś takiego słyszę że grupa krwi może się zmienićDziwne. Ponoć czasem grupa może się zmienić... Myślałam że właśnie głównie z tego tytułu karzą robić te badania...
Ponoć przy przeszczepieniu szpiku kostnego, ale to chyba rzadkie sytuacjePierwszy raz coś takiego słyszę że grupa krwi może się zmienić
Ja teżPierwszy raz coś takiego słyszę że grupa krwi może się zmienić
Ja biorę omega dhaJakie macie witaminy? Co polecacie?
Super wieściWracam od lekarza Wszystko u mnie w porządku, widać było serduszko okazało się że to 8tydz i 3 dni a termin mam na 8.07 teraz mam wizytę na 27.12 i już badania prenanatle
Pamiętaj, że to czy kupisz coś czy nie, nie wpłynie na Twoją ciążę, a na Twój nastrój wpłynie pozytywnieOoo to nie jestem sama ja na 15:30 już się nie mogę doczekać aż znów zobaczę moje maleństwo ciekawa jestem ile urosło już w Poniedziałek też zakładamy kartę ciąży już
Ale mnie korci kupić takie małe skarpeteczki czy śpiochy eh... Na razie nie chce zapeszać ale chyba w poniedziałek kupię pierwsza rzecz dla mojego maleństwa tak długo na nie czekałam , tyle przeszłam że z jednej strony nie chce zapeszać a z drugiej wiem , czuję że wszystko będzie dobrze i chce kupić
świetnie rozumiem...ja na razie przeglądam śpioszki po Młodej...tyle czekały, 4 lata))Pamiętaj, że to czy kupisz coś czy nie, nie wpłynie na Twoją ciążę, a na Twój nastrój wpłynie pozytywnie
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam rękawiczki, będą dla tego dzidziusia. Zanim zaczęłam planować potomstwo to kupiłam śliczną różową sukienkę. Teraz wstrzymuję się jeszcze z zakupami, ale nie potrafię nie spojrzeć w sklepie na ciuszki dla dzieci
Świetna wiadomośćWracam od lekarza Wszystko u mnie w porządku, widać było serduszko okazało się że to 8tydz i 3 dni a termin mam na 8.07 teraz mam wizytę na 27.12 i już badania prenanatle
Mamadha premium plusJakie macie witaminy? Co polecacie?
trzymam mocno kciuki..rozumiem ten niepokój....życzę duużo radości!Super wiadomości dziewczyny
Ja mam pierwszą wizytę w środę i coraz bardziej się stresuję.
Dziękuję Ci...i wszystkim Wam Dziewczyny za serduszka..przepraszam, że nie odpisałam, wczoraj ni stąd ni z owąd nas pokonał rodzinnie jakiś nowy żołądkowy wirus. A dokładnie wychodzi 6 tygodni i 5 dnisuper gratulacje? Jaki dokładnie tydzień wychodzi z usg?