reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

A ja się już zestresowałam 😔😔😔 przyszly mi wyniki i już mam znów doła 😔😔😔 ogólnie wyniki dobre tylko wyszły mi bakterie w moczu 😔 i nie wiem co robić 😔😔😔 lekarz dopiero w poniedziałek
Myślę że powinnaś zadzwonić do swojego lekarza już, nie czekać do wizyty. Masz taką możliwość? Jeśli nie to chociaż skontaktowałabym się z lekarzem rodzinnym.

reklama
Myślę że powinnaś zadzwonić do swojego lekarza już, nie czekać do wizyty. Masz taką możliwość? Jeśli nie to chociaż skontaktowałabym się z lekarzem rodzinnym.
Prawdopodobnie próbka zanieczyszczona ... Jutro będę powtarzać. Jeśli znów będzie taki wynik wtedy będę się kontaktować z lekarzem . Na tą chwilę na 99% powie żebym powtórzyła badanie 🤷‍♀️

Czesc dziewczyny, zaczelam pisać post wczoraj i zasnelam 😀

Jestem wykonczona fizycznie i psychicznie juz przez te mdlosco które trwaja caly dzien...:( corka nie ma mamy a maz nie ma zony...tylko bym lezala i nic więcej...probowalam z tym funkcjonowac ale sie nie da :( nie wiem jak z tym już sobie radzić.. w nadziei liczę że niedługo to minie ..

6.12 mam wizytę zmienilam z 13.12 :) wiec odliczam , dzis u mnie 7t5d ...
U mnie to samo 🙈 całe dnie leżę... Mam wrażenie że jak się pionizuje to od razu chce mi się wymiotować 🤮 młoda tylko pyta kiedy mi to przejdzie... Ja też mam takie bóle podbrzusza ale wtedy co byłam u lekarza bo ten brzuch mnie tak bolał Pani dr powiedziała że to i przez zaparcia i przez rozciągająca się macicę więc się trochę uspokoiłam... Ugotowałam kapustę i grzyby na pierogi i już na nic nie mam więcej siły 🙊

Dziewczyny mamy serduszko 😍
Jestem tak szczęśliwa, bałam się tak bardzo co zobaczę na USG, a pojawił się piękny mały człowiek 🥰
Dzisiaj wg om i USG 6t1d. Mierzy 0,43 cm i lekarz mówił, ze wszystko jest w porządku.
Wstawiam zdjęcie.
@Lady With Cats pamiętam -miałam dać znać ;)
Suuuper! Bardzo się cieszę ❤️

Prawdopodobnie próbka zanieczyszczona ... Jutro będę powtarzać. Jeśli znów będzie taki wynik wtedy będę się kontaktować z lekarzem . Na tą chwilę na 99% powie żebym powtórzyła badanie 🤷‍♀️
Też robiłam posiew i miałam "mieszaną florę bakteryjną" (w ogólnym moczu miałam brak leukocytów, ale nieliczne bakterie). Pani Doktor powiedziała, że próbka zanieczyszczona i następnym razem mam założyć tampon, jak będę pobierała mocz. Mówiła, że mogę też psiknąć octenisteptem (przy cewnikowaniu się nim przemywa cewkę).

Co do samopoczucie to mam podobnie dziewczyny . Brak energii absolutnie … wczoraj siedziałam w pracy i nie dawałam rady z Mdłościami. Dziś i jutro mam wolne wiec odpoczywam . Podstawowe czynności w domu i leżenie …mam nadzieje ze po 3 miesiącu to minie

reklama
Do góry