reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ooo to nie jestem sama 😁 ja na 15:30 😁 już się nie mogę doczekać aż znów zobaczę moje maleństwo 😍😍 ciekawa jestem ile urosło już 😍😍 w Poniedziałek też zakładamy kartę ciąży już ❤️

Ale mnie korci kupić takie małe skarpeteczki czy śpiochy ❤️ eh... Na razie nie chce zapeszać ale chyba w poniedziałek kupię ❤️ pierwsza rzecz dla mojego maleństwa 😍 tak długo na nie czekałam , tyle przeszłam że z jednej strony nie chce zapeszać a z drugiej wiem , czuję że wszystko będzie dobrze i chce kupić 🙈🙈
Pamiętaj, że to czy kupisz coś czy nie, nie wpłynie na Twoją ciążę, a na Twój nastrój wpłynie pozytywnie ;)
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam rękawiczki, będą dla tego dzidziusia. Zanim zaczęłam planować potomstwo to kupiłam śliczną różową sukienkę. Teraz wstrzymuję się jeszcze z zakupami, ale nie potrafię nie spojrzeć w sklepie na ciuszki dla dzieci :D

Pamiętaj, że to czy kupisz coś czy nie, nie wpłynie na Twoją ciążę, a na Twój nastrój wpłynie pozytywnie ;)
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam rękawiczki, będą dla tego dzidziusia. Zanim zaczęłam planować potomstwo to kupiłam śliczną różową sukienkę. Teraz wstrzymuję się jeszcze z zakupami, ale nie potrafię nie spojrzeć w sklepie na ciuszki dla dzieci :D
świetnie rozumiem...ja na razie przeglądam śpioszki po Młodej...tyle czekały, 4 lata;)))

reklama
Do góry