Anuszka272
Moderator
Ooo ja teżTaaaaak i mam bardzo fazę na ostre

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo ja teżTaaaaak i mam bardzo fazę na ostre
Tak też się zdziwiłam. W 2019 jak byłam to tylko 3x mi dawał skierowanie. Co prawda nie miał u siebie sprzętu. Ale ja i tak chodziłam też prywatnie.A to bardzo dziwne w sumie , bo z tego co kojarzę są określone ilości USG na NFZ wiec super ze tak masz
A który tydzień miałaś?I mogę tylko dodać ze ja miałam pęcherzyk żółtkowy na usg w sobotę a w poniedziałek już miałam zarodek , wiec lada moment będzie i u ciebie![]()
Progesteron 11.24 od początku biorę duphaston 2x1 i accard.Spokojnie, doniesienia są takie, że trzeba jeszcze poczekać…. A jak u Ciebie z progesteronem?
Tez jakoś między 5-6A który tydzień miałaś?
Nie martw sie. Jak był zarodek to nie miałam jeszcze serduszka, dziewczyny niektóre już miały, tez się zastanawiałam - wszystko w swoim czasie , daj czas Mamuśka się dzieciątku rozwinąćA który tydzień miałaś?
Mam wyniki z dzisiaj, czy przy takiej becie nie powinno już widać?Nie martw sie. Jak był zarodek to nie miałam jeszcze serduszka, dziewczyny niektóre już miały, tez się zastanawiałam - wszystko w swoim czasie , daj czas Mamuśka się dzieciątku rozwinąć![]()
Ja podobną betę 18 800 miałam w dniu wizyty w 6+0, i był już zarodek i serduszko. Ale być może u każdego jest inaczej.... Jednak czytałam że zarodek ujawnia się przy becie 4 tyś a serduszko 10 tyś. Dobrze że dzisiaj masz wizytę to od razu się dowiesz co i jak!Mam wyniki z dzisiaj, czy przy takiej becie nie powinno już widać?