reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Nie martw sie. Jak był zarodek to nie miałam jeszcze serduszka, dziewczyny niektóre już miały, tez się zastanawiałam - wszystko w swoim czasie , daj czas Mamuśka się dzieciątku rozwinąć ❤️
Mam wyniki z dzisiaj, czy przy takiej becie nie powinno już widać?

Załączniki

• Screenshot_20221128_154315_Chrome.jpg
    Screenshot_20221128_154315_Chrome.jpg
    82,8 KB · Wyświetleń: 74
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest, że na IP niektóre mają wykonane USG i jak wszystko ok to do domu a u mnie w mieście jak się już pojedzie to trzeba 3 dni odleżeć w szpitalu nawet gdyby nic się nie działo. Jak się człowiek nie zgodzi na pobyt w szpitalu to odmawiają badania. Ja z tego powodu omijam szpital szerokim łukiem i nie wiem co musiałoby się stać żebym tam pojechała.

reklama
Mam wyniki z dzisiaj, czy przy takiej becie nie powinno już widać?
Ja podobną betę 18 800 miałam w dniu wizyty w 6+0, i był już zarodek i serduszko. Ale być może u każdego jest inaczej.... Jednak czytałam że zarodek ujawnia się przy becie 4 tyś a serduszko 10 tyś. Dobrze że dzisiaj masz wizytę to od razu się dowiesz co i jak!
Trzymam bardzo kciuki.

Do góry