reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest, że na IP niektóre mają wykonane USG i jak wszystko ok to do domu a u mnie w mieście jak się już pojedzie to trzeba 3 dni odleżeć w szpitalu nawet gdyby nic się nie działo. Jak się człowiek nie zgodzi na pobyt w szpitalu to odmawiają badania. Ja z tego powodu omijam szpital szerokim łukiem i nie wiem co musiałoby się stać żebym tam pojechała.
O kurde to ja wczoraj byłam z krwawieniem i nikt się nawet nie zająknął że mam zostać na oddziale. Dostałam tylko zalecie oszczędnego trybu życia i gdyby nasiliły się objawy to mam wracać na IP.

Ja znów teraz jak mnie bolał brzuch to nie bardzo chciałam dzwonić do gin o wizytę 🙈 w tamtym roku chodziłam co tydzień żeby kontrolować jak się rozwija bo byłam po wypadku i miałam w ciągu miesiąca 4usg 🤦 nie wiem czy to miało wpływ czy nie ale później długo myślałam czy zbyt częste USG nie miało wpływu na zatrzymanie akcji serca 🤷 dlatego teraz mimo że mam wielkq ochotę najlepiej codziennie sprawdzać czy wszystko ok to jednak mam w głowie że czym rzadziej tym lepiej bo co ma być to będzie
mi teraz wyjdą 4 usg w ciągu 4 tygodni, bo mam wizyty na nfz i prywatne 😕
Pamietam, że moja znajoma na początku ciąży leżała w szpitalu przez koronę to jej robili usg co drugi dzień.
Sama nie wiem jak z tym jest na prawde 😕

Tak, jedynie co to mówił, ze jeśli wyjdzie trombofilia to wtedy zmieniamy dawki heparyny. Zobaczymy co tam wyjdzie ;)
Gratulacje!! 🥰

Czy ktoś ma jeszcze dzisiaj wizytę?
Ja czekam na Info kiedy u mojego drugiego lekarza zwolni się miejsce i wtedy pojadę sprawdzić serduszko. Już nie mogę wytrzymać :D
Ja mam. Ale jest duże opóźnienie. Z nerwów aż brzuch m ie zaczyna boleć.... Mam trochę stresa bo ostatnio w ciąży byłam obładowana lekami. Po poronieniu miałam i tak podwyższone didimery a póki co nie biorę nic oprócz acardu. To moja 4 ciąża, 1 dziecko w domu.... Powiedziałam sobie że jak nie wyjdzie tym razem to córka będzie jedynaczką...

Ja mam. Ale jest duże opóźnienie. Z nerwów aż brzuch m ie zaczyna boleć.... Mam trochę stresa bo ostatnio w ciąży byłam obładowana lekami. Po poronieniu miałam i tak podwyższone didimery a póki co nie biorę nic oprócz acardu. To moja 4 ciąża, 1 dziecko w domu.... Powiedziałam sobie że jak nie wyjdzie tym razem to córka będzie jedynaczką...
kciuki mocno zaciśnięte ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼

reklama
Powodzenia 🍀 🍀🍀

Do góry