Miętusek
Moderator
Znam ten ból, siedzimy w tym razemTeż mnie kusi, zwłaszcza że na ostatniej wizycie miałam tylko pęcherzyk żółtkowy i czekam na ten czwartek jak na zbawienie, żeby zobaczyć to serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam ten ból, siedzimy w tym razemTeż mnie kusi, zwłaszcza że na ostatniej wizycie miałam tylko pęcherzyk żółtkowy i czekam na ten czwartek jak na zbawienie, żeby zobaczyć to serduszko
Moze masz plamienia przez acard. Mi wczoraj lekarz na IP tak powiedział.Progesteron 11.24 od początku biorę duphaston 2x1 i accard.
Nie ma słuchaj co analizować, za 2-3 dni ja na Twoim miejscu wybrałabym się na wizytę do innego ginekologa i wtedy zobaczyła czy jest jakaś różnica, czy się pojawiło coś i urósł zarodek…. Za co mocno trzymam kciukiMam wyniki z dzisiaj, czy przy takiej becie nie powinno już widać?
O kurde to ja wczoraj byłam z krwawieniem i nikt się nawet nie zająknął że mam zostać na oddziale. Dostałam tylko zalecie oszczędnego trybu życia i gdyby nasiliły się objawy to mam wracać na IP.Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest, że na IP niektóre mają wykonane USG i jak wszystko ok to do domu a u mnie w mieście jak się już pojedzie to trzeba 3 dni odleżeć w szpitalu nawet gdyby nic się nie działo. Jak się człowiek nie zgodzi na pobyt w szpitalu to odmawiają badania. Ja z tego powodu omijam szpital szerokim łukiem i nie wiem co musiałoby się stać żebym tam pojechała.
mi teraz wyjdą 4 usg w ciągu 4 tygodni, bo mam wizyty na nfz i prywatneJa znów teraz jak mnie bolał brzuch to nie bardzo chciałam dzwonić do gin o wizytę w tamtym roku chodziłam co tydzień żeby kontrolować jak się rozwija bo byłam po wypadku i miałam w ciągu miesiąca 4usg nie wiem czy to miało wpływ czy nie ale później długo myślałam czy zbyt częste USG nie miało wpływu na zatrzymanie akcji serca dlatego teraz mimo że mam wielkq ochotę najlepiej codziennie sprawdzać czy wszystko ok to jednak mam w głowie że czym rzadziej tym lepiej bo co ma być to będzie
super gratulacje? Jaki dokładnie tydzień wychodzi z usg?cześć Dziewczyny byłam dziś, 7 tydzień...zobaczyłam Maluszka i posłuchałam serducha...7 mm Człowieczka
Ja mam. Ale jest duże opóźnienie. Z nerwów aż brzuch m ie zaczyna boleć.... Mam trochę stresa bo ostatnio w ciąży byłam obładowana lekami. Po poronieniu miałam i tak podwyższone didimery a póki co nie biorę nic oprócz acardu. To moja 4 ciąża, 1 dziecko w domu.... Powiedziałam sobie że jak nie wyjdzie tym razem to córka będzie jedynaczką...Tak, jedynie co to mówił, ze jeśli wyjdzie trombofilia to wtedy zmieniamy dawki heparyny. Zobaczymy co tam wyjdzie
Gratulacje!!
Czy ktoś ma jeszcze dzisiaj wizytę?
Ja czekam na Info kiedy u mojego drugiego lekarza zwolni się miejsce i wtedy pojadę sprawdzić serduszko. Już nie mogę wytrzymać
kciuki mocno zaciśnięteJa mam. Ale jest duże opóźnienie. Z nerwów aż brzuch m ie zaczyna boleć.... Mam trochę stresa bo ostatnio w ciąży byłam obładowana lekami. Po poronieniu miałam i tak podwyższone didimery a póki co nie biorę nic oprócz acardu. To moja 4 ciąża, 1 dziecko w domu.... Powiedziałam sobie że jak nie wyjdzie tym razem to córka będzie jedynaczką...
PowodzeniaJa mam. Ale jest duże opóźnienie. Z nerwów aż brzuch m ie zaczyna boleć.... Mam trochę stresa bo ostatnio w ciąży byłam obładowana lekami. Po poronieniu miałam i tak podwyższone didimery a póki co nie biorę nic oprócz acardu. To moja 4 ciąża, 1 dziecko w domu.... Powiedziałam sobie że jak nie wyjdzie tym razem to córka będzie jedynaczką...