I mogę tylko dodać ze ja miałam pęcherzyk żółtkowy na usg w sobotę a w poniedziałek już miałam zarodek , wiec lada moment będzie i u ciebieWróciłam, miałam konsultacje w szpitalu. Faktycznie jest plamienie, ale Pani doktor nie stwierdziła nic niepokojącego. Ciaza wg OM 5+6, widać pęcherzyk ciążowy plus żółtkowy. Jak myślicie czy powinno coś już widać?
reklama
Oli55
Fanka BB :)
Ja miałam 1 wizytę 16 listopada A kolejna 20 grudnia także czekania mam sporoHej, zastanawiam się ile razy lekarz robi usg na początku ciąży ja chciałabym codziennie oglądać już mężowi mowilam , żeby kupił mi ten sprzęt i będę sobie sama sprawdzać czy wszystko jest ok, bo czekanie na wizytę mnie wykończy
aneta85aneta
Fanka BB :)
Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Planowo dzisuaj mam wizytę o 17.40 u swojego doktora wiec pewnie cos wiecej sie dowiem. Ogólnie chyba muszę zwolnić przez te plamienia i wybiorę się na wolne.I mogę tylko dodać ze ja miałam pęcherzyk żółtkowy na usg w sobotę a w poniedziałek już miałam zarodek , wiec lada moment będzie i u ciebie
Oczywiście bierz L4 i wypoczywaj . Moim planem było pracować aż do kwietnia jeśli będzie wszystko ok, ale mam takie mdłości ze ciężko jest mi wstać z łóżkaMam nadzieję że wszystko będzie ok. Planowo dzisuaj mam wizytę o 17.40 u swojego doktora wiec pewnie cos wiecej sie dowiem. Ogólnie chyba muszę zwolnić przez te plamienia i wybiorę się na wolne.
Anuszka272
Moderator
O tak ja takiego jedzenia nie jem od 2lat a tu męża po kebaba wysyłam albo właśnie zupki chińskie on wyzywa że mam zdrowo jeść a ja ciągle myślę o chipsachI ochota na największe śmieci typu zupki chińskie itd oczywiście powstrzymuje się , ale bardzo dziwne bo zdrowo przed ciąża się odżywiałam , tego typu śmieci może raz na pół roku
Gratulacje!!!! Mi wypada termin na 31.07.2023 Dzisiaj czekam na Betę i w tym tygodniu 1 wizyta u gina.Czy są tu już jakieś Mamy z terminem na lipiec 2023? U mnie testy już pozytywne, z OM termin na 7.07.2023, a dzisiaj jeszcze dla formalności beta pozdrawiam i czekam na Was!!
Taaaaak i mam bardzo fazę na ostreO tak ja takiego jedzenia nie jem od 2lat a tu męża po kebaba wysyłam albo właśnie zupki chińskie on wyzywa że mam zdrowo jeść a ja ciągle myślę o chipsach
reklama
Tal za każdym razem dostaje zdjęcia nawet jak było widać sam pęcherzykDziewczyny a czy wasi lekarze drukują wam zdjęcia przy każdej wizycie? I drugie pytanie: jak liczyć bicie serca jeśli nie puszcza się dźwięku? Lekarz przez minutę patrzy na USG i liczy w głowie raz dwa trzy cztery.... I tak jakoś do 170? Poważnie zastanawiam się już nad tym jakoś czas. Mi jeszcze w 7+1 nie zmierzył serduszka ani nie wydrukował zdjęcia.