Też mam jutro wizytę.. stres ogromny.Pszczółko, tak się cieszę . Uważaj na siebie dziewczyno.
Ja w nocy chyba udaru dostanę przed jutrzejszym pierwszym USG :/ Mam huśtawki od mega nadziei do totalnego pesymizmu. Objawów nadal zero :/ No nic, jutro będzie wiadomo.
reklama
Anuszka272
Moderator
Trzymam dziewczyny kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty żeby wszystko było ok
Ja również trzymam mocno kciuki, dziewczyny rozumiem stres ale nie możecie tak negatywnie myśleć , ja wierze, ze bobas pomimo ze malutki to czuje ze się denerwujemy jestem po jednej stracie i oczywiście z tylu głowy przed UsG pojawiają się myśli, ze tak jak za pierwszym razem serduszko stanęło, ale mimo wszystko zachowuje spokój i baaaaardzo czekam i się cieszę na wizyty w nastawieniem, ze zobaczę dzidziusia a nie ze się rozczaruje Nie zadręczajcie się Tak jak mówi moja Pani doktor ,, co ma być to i tak będzie, ale trzeba zawsze wierzyć i myśleć pozytywnie,, przecież to taki wyjątkowy czas
Anuszka272
Moderator
Uważam tak samo ostatnio przez ten bol brzucha miałam dwa dni wyjęte z życia przez ten stres... Dlatego postanowiłam sobie że dość zamartwiania... Będę żyła od wizyty do wizyty ale z nadzieją że jest dobrze a nie że się rozczaruje bo takie myślenie jest o wiele lepsze dla zdrowia psychicznegoJa również trzymam mocno kciuki, dziewczyny rozumiem stres ale nie możecie tak negatywnie myśleć , ja wierze, ze bobas pomimo ze malutki to czuje ze się denerwujemy jestem po jednej stracie i oczywiście z tylu głowy przed UsG pojawiają się myśli, ze tak jak za pierwszym razem serduszko stanęło, ale mimo wszystko zachowuje spokój i baaaaardzo czekam i się cieszę na wizyty w nastawieniem, ze zobaczę dzidziusia a nie ze się rozczaruje Nie zadręczajcie się Tak jak mówi moja Pani doktor ,, co ma być to i tak będzie, ale trzeba zawsze wierzyć i myśleć pozytywnie,, przecież to taki wyjątkowy czas
Karolina_st
Fanka BB :)
A ja mam takie miłe przemyślenie na dzisiaj. Bo tak siedzę w tej jesiennej szarudze, paskudnie za oknem, smog już konkretnie zaczyna się pokazywać, oczyszczacze powietrza w ruchu, ciągle chorzy. Patrzcie jaki fajny nam trafił planowy termin porodu, lato w pełni, przed nami jeszcze sierpień, wrzesień potencjalnie fajnej pogody mój pierwszy syn jest październikowy (z drugiej połowy miesiąca) i właśnie dzisiaj sobie przypomniałam jak paskudne były pierwsze spacery
Anuszka272
Moderator
Moja córka jest z końca sierpnia i pamiętam jakie upały były jeszcze przez cały wrzesień ale pamiętam że pierwszy prawdziwy spacer zaliczyłam z nią dopiero jak skończyła 2mscA ja mam takie miłe przemyślenie na dzisiaj. Bo tak siedzę w tej jesiennej szarudze, paskudnie za oknem, smog już konkretnie zaczyna się pokazywać, oczyszczacze powietrza w ruchu, ciągle chorzy. Patrzcie jaki fajny nam trafił planowy termin porodu, lato w pełni, przed nami jeszcze sierpień, wrzesień potencjalnie fajnej pogody mój pierwszy syn jest październikowy (z drugiej połowy miesiąca) i właśnie dzisiaj sobie przypomniałam jak paskudne były pierwsze spacery
Ciesze się że wszystko dobrze ❤Tak mam odpoczywać i na razie odstawiam acard.
Mam chwilowo odstawić.
Hmm zaciekawiłaś mnie z tym acardem ja też biorę wieczorem a rano neoparin zastrzyki
Salamatka
Ja się zastanawiam czy dla takich letnich noworodków upały po 30 stopni są do przeżycia czy jednak warto zainwestować w jakąś klimę.Moja córka jest z końca sierpnia i pamiętam jakie upały były jeszcze przez cały wrzesień ale pamiętam że pierwszy prawdziwy spacer zaliczyłam z nią dopiero jak skończyła 2msc
Karolina_st
A ja w wysokiej ciąży w te upały miałam dośćMoja córka jest z końca sierpnia i pamiętam jakie upały były jeszcze przez cały wrzesień ale pamiętam że pierwszy prawdziwy spacer zaliczyłam z nią dopiero jak skończyła 2msc
reklama
G
guest-1678525588
Gość
Ja córkę urodziłam w czerwcu. Całe lato na pampersie. Poza tym, że dziecko hnb i zupełnie nie wózkowe to było super. Upał jej raczej nie doskwierał co najwyżej częściej wołała cyca i tyle. A dziecko raczej z tych zimnolubnych. Do dziś śpi bez przykrywania nawet zimą a założenie czapki graniczy z cudem.Ja się zastanawiam czy dla takich letnich noworodków upały po 30 stopni są do przeżycia czy jednak warto zainwestować w jakąś klimę.