Wspaniale wiadomości gratulujęHej, jestem po wizycie!
Wszystko w porządku, serce już bije. Termin z USG pokrywa się z terminem z OM (7+0) i lekarz powiedział mi, że mam się już go trzymać. Dostałam multum badań do wykonania, kartę ciąży i skierowanie na badania prenatalne na NFZ ze względu na wiek.
Teraz trzymam kciuki za resztę!!
reklama
*anette*
Fanka BB :)
Ja też nie farbuję w pierwszym trymestrze. Jakoś nie jestem do tego przekonana.Ja nie będę farbować na pewno w pierwszym trymestrze. Z córcią też nie farbowałam, dopiero pod koniec ciąży. Obcięłam już na bardzo krótko
Miętusek
Moderator
Super wieści!!Hej, jestem po wizycie!
Wszystko w porządku, serce już bije. Termin z USG pokrywa się z terminem z OM (7+0) i lekarz powiedział mi, że mam się już go trzymać. Dostałam multum badań do wykonania, kartę ciąży i skierowanie na badania prenatalne na NFZ ze względu na wiek.
*anette*
Hej ! Właśnie wróciłam z badania. Wszystko super , mamy serduszko!! 115/min z om 6+3 , z usg 5+6
Zobacz załącznik 1467573
Gratulacje!!!Hej, ja też się melduję po wizycie! Byłam tak zestresowana, że myślałam,że tam zemdleje! Co to człowiek sam sobie robi Narazie wszystko ok. Serduszko było, choć pan doktor nie mierzył tętna bo mówił,że ciąża jest głęboko i że nie widać dobrze a nie chce przedłużać badania i tam grzebać za mocno. Nie wiem co to znaczy,że ciąża jest głęboko ale mówił,że wygląda ładnie. Dzisiaj u mnie 6+4. Uffff.... Powodzenia u reszty dziewczyn dzisiaj!!
Julkajulka91
Zaciekawiona BB
Mam tak samo z cyckami. Raz tak raz tak.Powiem Wam, że mam już stresa przed dzisiejszą wizytą.
Dzień w dzień bolały mnie mega cycki w nocy, aż ciężko się było przytulać do męża, a akurat dzisiaj przed wizytą musiały przestać boleć.
Teraz delikatnie coś tam zaczęłam czuć.
My zawsze musimy żyć w stresie przed tymi wizytami...
Salamatka
Super!! Z ciekawości, jakiej wielkości jest zarodek w tym dniu? Ja będę miała jutro wizytę 7+1. Idziemy w 3 tak samo z SurgesHej, jestem po wizycie!
Natalianatalia
SuperHej, jestem po wizycie!
*anette*
W opisie mam CRL zarodka wielkości 9,3 mm.Super!! Z ciekawości, jakiej wielkości jest zarodek w tym dniu? Ja będę miała jutro wizytę 7+1. Idziemy w 3 tak samo z Surges
reklama
xoxo.
to może piasek Ci schodzi? Ja mam kamice od lat, na szczęście w ciąży nie miałam ataku. Podobno epizody mogą się częściej zdarzyćWzięłam antybiotyk i zdążyłam zawieźć mocz do badania. Mialam kilka razu takie akcje ale poza ciąża więc teraz się trochę tym stresuje. No i kiedyś tak się u mnie zaczęła kamica nerkowa i tego też się trochę boje. Mam wizytę o 20 , więc trochę mnie to uspokaja .