reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Hej, jestem po wizycie!
Wszystko w porządku, serce już bije. Termin z USG pokrywa się z terminem z OM (7+0) i lekarz powiedział mi, że mam się już go trzymać. Dostałam multum badań do wykonania, kartę ciąży i skierowanie na badania prenatalne na NFZ ze względu na wiek.
Teraz trzymam kciuki za resztę!!
Wspaniale wiadomości ❤️ gratuluję ❤️

reklama
Hej, jestem po wizycie!
Wszystko w porządku, serce już bije. Termin z USG pokrywa się z terminem z OM (7+0) i lekarz powiedział mi, że mam się już go trzymać. Dostałam multum badań do wykonania, kartę ciąży i skierowanie na badania prenatalne na NFZ ze względu na wiek.
Super wieści!! 😍

Hej ! 😊 Właśnie wróciłam z badania. Wszystko super , mamy serduszko!! 115/min ❣️❣️❣️❣️❣️❣️ z om 6+3 , z usg 5+6
Zobacz załącznik 1467573

Hej, ja też się melduję po wizycie! Byłam tak zestresowana, że myślałam,że tam zemdleje! Co to człowiek sam sobie robi 🙈 Narazie wszystko ok. ❤️ Serduszko było, choć pan doktor nie mierzył tętna bo mówił,że ciąża jest głęboko i że nie widać dobrze a nie chce przedłużać badania i tam grzebać za mocno. Nie wiem co to znaczy,że ciąża jest głęboko 🙄 ale mówił,że wygląda ładnie. Dzisiaj u mnie 6+4. Uffff.... Powodzenia u reszty dziewczyn dzisiaj!! ❤️
Gratulacje!!!

Powiem Wam, że mam już stresa przed dzisiejszą wizytą.
Dzień w dzień bolały mnie mega cycki w nocy, aż ciężko się było przytulać do męża, a akurat dzisiaj przed wizytą musiały przestać boleć.
Teraz delikatnie coś tam zaczęłam czuć.
My zawsze musimy żyć w stresie przed tymi wizytami...
Mam tak samo z cyckami. Raz tak raz tak.

Hej, jestem po wizycie!
Super!! Z ciekawości, jakiej wielkości jest zarodek w tym dniu? Ja będę miała jutro wizytę 7+1. Idziemy w 3 tak samo z Surges 😍

reklama
Wzięłam antybiotyk i zdążyłam zawieźć mocz do badania. Mialam kilka razu takie akcje ale poza ciąża więc teraz się trochę tym stresuje. No i kiedyś tak się u mnie zaczęła kamica nerkowa i tego też się trochę boje. Mam wizytę o 20 , więc trochę mnie to uspokaja .
to może piasek Ci schodzi? Ja mam kamice od lat, na szczęście w ciąży nie miałam ataku. Podobno epizody mogą się częściej zdarzyć 😕

Do góry