Oli55
Fanka BB :)
Ja już się zastanawiam jak dam radęTo będziemy mieć wesoło od lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już się zastanawiam jak dam radęTo będziemy mieć wesoło od lipca
Mam nadzieję że nie....nie wiem czy w ciąży mogą podawać tyle przeciwbólowych co normalnie , nie sądzę, a inaczej ciężko będzie to przeżyć atak kamicy wspominam jako coś naprawdę najgorszego do tej pory jeśli chodzi o ból fizyczny.to może piasek Ci schodzi? Ja mam kamice od lat, na szczęście w ciąży nie miałam ataku. Podobno epizody mogą się częściej zdarzyć
Mam podobnie. Ale myślę sobie że inni dają radę to my też jakoś damyJa już się zastanawiam jak dam radę
Hej,Hej dziewczyny, w poniedziałek powinnam dostać miesiączkę. Nie dostałam. Zrobiłam test. Niby jest blada kreseczka. Ale zrobiłam betę i wyszła 5.9.... Powinnam się martwić.?
Martwić, że jest taka niska. Według mojego kalendarza w sumie miesiączka spóźnia się 1 dzień. Ale według norm laboratorium 5 - 50 to 1 tydzień. Więc na pewno coś jest nie takHej,
To taka beta na skraju. Jakie laboratorium ma normy? Powtórz za dwa dni.
Pytasz czy masz się martwić że jesteś w ciąży? Mam nadzieję że będzie to dla Ciebie raczej powód do radości nawet jeśli ciąża jest zaskoczeniem.
Jest też wątek dla interpretacji testów i bet - zajrzyj tam
Może Ci się opóźniła owulacja. Co do bety, musisz sprawdzić przyrost po 48h. Każda z nas zaczynała od jakiejś bety, najważniejszy jest przyrostMartwić, że jest taka niska. Według mojego kalendarza w sumie miesiączka spóźnia się 1 dzień. Ale według norm laboratorium 5 - 50 to 1 tydzień. Więc na pewno coś jest nie tak
Aaaa, w tę stronę.Martwić, że jest taka niska. Według mojego kalendarza w sumie miesiączka spóźnia się 1 dzień. Ale według norm laboratorium 5 - 50 to 1 tydzień. Więc na pewno coś jest nie tak
Powtórz betę za 2 dni . Dzisiejsza beta jest na granicy ale jeżeli @ miała być w poniedziałek to być może startuje . Myślę że powinnaś być dobrej myśliHej dziewczyny, w poniedziałek powinnam dostać miesiączkę. Nie dostałam. Zrobiłam test. Niby jest blada kreseczka. Ale zrobiłam betę i wyszła 5.9.... Powinnam się martwić.?