reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

@laurka95 ja mam problem, żeby opanować senność 😅 codziennie ok 21 padam na twarz, a o 7 rano już marzę o kawce :D piję rozpuszczalną z mlekiem i cukrem. Zawsze lubiłam poranną kawę, ale teraz czasami wieczorem już marzę o tym smaku 😅 Kocham słodycze, a odkąd jestem w ciąży to zjem jednego cukierka i nie mam takiego parcia na słodkie jak kiedyś. Dziś się zważyłam i mimo, że nie wymiotuję spadło mi ok 2.5kg... Ja mam raczej problem z nadwagą niż niedowagą. Wszyscy mnie straszyli, że znając moje tendecje to jak tylko zajdę w ciążę to od razu spuchnę...
Ja mogę iść już śmiało o 18 spać , ale trzymam się do 20-21 w nocy się budzę niekoniecznie na siku praktycznie codziennie miedze 1 a 3 w nocy ale zasypiam zaraz potem wstaje tak ok 6 tez niewyspana

reklama
Cudownie, gratuluję! 🥰😍🥰

I jak z tym tsh u Ciebie? Mąż wszedł? 😄
Dziekuje 🥰
Dzisiaj pobrałam krew, około 15 powinny być wyniki i w poniedziałek mam wizytę wiec się okaże 🙂 a mężu tak, wszedł 😃 poprosiłam lekarza o wpuszczenie go na chwile, ale trafil mi się taki lekarz gbur, myślałam, że mnie pożre 🙄 dobrze, że on tylko robił badanie, a prowadzący doktorek jest spoko.😜
A widziałam chyba, że Ty dostałaś te leki na obniżenie, tak?

Wzięłam antybiotyk i zdążyłam zawieźć mocz do badania. Mialam kilka razu takie akcje ale poza ciąża więc teraz się trochę tym stresuje. No i kiedyś tak się u mnie zaczęła kamica nerkowa i tego też się trochę boje. Mam wizytę o 20 , więc trochę mnie to uspokaja .
Też życzę powodzenia na wizycie 🥰
No i niech ta infekcja szybko przejdzie!

Dziekuje 🥰
Dzisiaj pobrałam krew, około 15 powinny być wyniki i w poniedziałek mam wizytę wiec się okaże 🙂 a mężu tak, wszedł 😃 poprosiłam lekarza o wpuszczenie go na chwile, ale trafil mi się taki lekarz gbur, myślałam, że mnie pożre 🙄 dobrze, że on tylko robił badanie, a prowadzący doktorek jest spoko.😜
A widziałam chyba, że Ty dostałaś te leki na obniżenie, tak?
Tak, dostałam Euthyrox 25. Powiedziała, że to górna granica i trzeba trochę wynik zbić. 😁

reklama
Hej, jestem po wizycie!
Wszystko w porządku, serce już bije. Termin z USG pokrywa się z terminem z OM (7+0) i lekarz powiedział mi, że mam się już go trzymać. Dostałam multum badań do wykonania, kartę ciąży i skierowanie na badania prenatalne na NFZ ze względu na wiek.
Teraz trzymam kciuki za resztę!!

Do góry