reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny mam umówiona wizyte do fryzjera na piątek, na farbe i zastanawiam sie czy iść....?
Ja mam też taki "problem" 😁 w sobotę zaczynam 5tydzien i mam zaplanowaną wizytę u fryzjera. Odwołam wizytę, mam taki kolor włosów, że wytrzymam te 9miesiecy. Pójdę tylko podciąć, bo już są długie a nie wyobrażam sobie funkcjonować z jeszcze dłuższymi 😅

Hej dziewczyny! Dziękuję Wam za wczorajsze wsparcie, miejmy nadzieję, że już za tydzień zobaczę maleństwo z bijącym serduszkiem <3 Wczoraj wieczorem miałam ogromny napad apetytu - uspokoiło mnie jabłko :confused: 😆 (czytałam, że niektóre z Was też mają teraz ochotę na jabłka) 😅😅 Zazdroszczę tym, które nie mają problemu, żeby zasnąć wieczorem. Ja się kręcę do północy i wstaję niewyspana o 7/8 rano, bez drzemki popołudniu. :dry: Miłego dnia Wam życzę i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki! Dajcie znać :tak:🤞👍

@laurka95 ja mam problem, żeby opanować senność 😅 codziennie ok 21 padam na twarz, a o 7 rano już marzę o kawce :D piję rozpuszczalną z mlekiem i cukrem. Zawsze lubiłam poranną kawę, ale teraz czasami wieczorem już marzę o tym smaku 😅 Kocham słodycze, a odkąd jestem w ciąży to zjem jednego cukierka i nie mam takiego parcia na słodkie jak kiedyś. Dziś się zważyłam i mimo, że nie wymiotuję spadło mi ok 2.5kg... Ja mam raczej problem z nadwagą niż niedowagą. Wszyscy mnie straszyli, że znając moje tendecje to jak tylko zajdę w ciążę to od razu spuchnę...

Ja mam też taki "problem" 😁 w sobotę zaczynam 5tydzien i mam zaplanowaną wizytę u fryzjera. Odwołam wizytę, mam taki kolor włosów, że wytrzymam te 9miesiecy. Pójdę tylko podciąć, bo już są długie a nie wyobrażam sobie funkcjonować z jeszcze dłuższymi 😅
Ja nie będę farbować na pewno w pierwszym trymestrze. Z córcią też nie farbowałam, dopiero pod koniec ciąży. Obcięłam już na bardzo krótko ;)

@laurka95 ja mam problem, żeby opanować senność 😅 codziennie ok 21 padam na twarz, a o 7 rano już marzę o kawce :D piję rozpuszczalną z mlekiem i cukrem. Zawsze lubiłam poranną kawę, ale teraz czasami wieczorem już marzę o tym smaku 😅 Kocham słodycze, a odkąd jestem w ciąży to zjem jednego cukierka i nie mam takiego parcia na słodkie jak kiedyś. Dziś się zważyłam i mimo, że nie wymiotuję spadło mi ok 2.5kg... Ja mam raczej problem z nadwagą niż niedowagą. Wszyscy mnie straszyli, że znając moje tendecje to jak tylko zajdę w ciążę to od razu spuchnę...
Zazdroszczę 😂😂 Ja wczoraj na wizycie się ważyłam i o ile na początku przytyłam ponad 2 kg, tak teraz spadło mi to 2 kg. Jaka była moja radość, że się wyrównało 😆 I też nie wymiotuję. Może to woda z nas schodzi, bo też chodziłam spuchnięta, jakbym była w II trymestrze 🤔 Cieszmy się na razie z tej wagi, bo nadrobimy z nawiązką w przyszłości 🤣

reklama
A ile ma Twoje pacholę? :)
Dopiero 14 miesięcy. Nie wiem jeszcze jak ogarnę dwójkę🤣🤣
Nie chce straszyć bo to pewnie nie jest reguła ale mnie w poprzedniej ciąży też "odrzucilo" od słodyczy a później mi wyszła cukrzyca ciążowa🙄. Teraz mam podobnie.
Oby u Ciebie było inaczej✊

Do góry