No ja mam tylko dużo większe piersi na razie nie mogę się doczekać wizyty we wtorek. Myślicie, że 5t+3 lekarz już zobaczy coś więcej niż pecherzyk ciążowy?Zazdroszczę Ja wczoraj na wizycie się ważyłam i o ile na początku przytyłam ponad 2 kg, tak teraz spadło mi to 2 kg. Jaka była moja radość, że się wyrównało I też nie wymiotuję. Może to woda z nas schodzi, bo też chodziłam spuchnięta, jakbym była w II trymestrze Cieszmy się na razie z tej wagi, bo nadrobimy z nawiązką w przyszłości
Ja właśnie piłam lavazze, ale teraz przerzuciłam się już tylko na rozpuszczalna... mam niskie ciśnienie tak ogólnie, a teraz, gdy cały czas chce mi się spać to muszę wypić takie dwie w ciągu dniaCo do kawy to ja polecam lavazza bezkofeinowa. Piję ją z ekspresu, smakuje tak sobjsm zwykła kawa, proces który producenci wybrali do pozbawienia kofeiny jest zdrowy i nie niszczy kawy.
@Emilia17 oby mnie to ominęło.... przed ciążą robiłam badania, w tym glukozę na czczo i było ok. Wiem, że to może się zmienić, ale liczę, że będzie ok. Chociaż zastanawia mnie to odrzucenie od słodyczy... no i praktycznie wszystkiego.