reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Jak tak piszecie o braku objaw to Wam zazdroszczę.
Mi też nic nie było, ale od trzech dni tak mnie męczą mdłości , że nie mogę nic zrobić. Dzisiaj czuje , że nie będzie to lepszy dzień. Kładłam się spać z chęcią wymiotów i tak też wstałam.
Nawet wodę mi się ciężko pije...

reklama
Cześć dziewczyny ♡ ja też już po wizycie, pomimo braku objawów (co mnie bardzo niepokoiło)wszystko rozwija się prawidłowo. Widziałam bijące serduszko❤🥰 z usg wychodzi teraz, że to jednak 6t3d.
Gratulacje ;) ja mam nadzieję, że zobaczę serduszko na jutrzejszej wizycie.
Dokładnie tak ❤️
Ja już się nie mogę doczekać aż będę mogła z maluszkiem na ręku podziękować mu za ten cud , specjalnie będę jechać pół Polski do niego . Za to co zrobił mogła bym przejechać i cała ❤️ do końca życia będę mu zawdzięczać moje szczęście 😍

Dzięki niemu pierwszy raz w życiu zobaczyłam serduszko pięknie bijące ❤️ dzięki niemu jestem w ciąży ❤️
Polecam go każdej kobiecie po przejściach 😍

Chodź jak immunologię zostawiłam na sam koniec , bałam się ja zaczynać że względu na koszta i to że zachodziłam w ciążę ale się nie utrzymywała... Teraz pluje sobie w twarz że tak długo zwlekałam , ale najwidoczniej to było mi pisane . Wyczekane , wymarzone , wywalczone ❤️ moje oczko w głowie 😍😍❤️ rodzice będą rozpieszczać , oj będą . Ba całą rodzina będzie ❤️❤️
Podziwiam Cię za tą siłę, walkę i wytrwałość. Myślę, że nie jedną kobieta już dawno by się poddała. Ale jak widać zawsze warto walczyć o swoje marzenia ❤
Świetna wiadomość:). Gratuluję.
U mnie objawy też o ile są to bardzo słabe. Sporadycznie delikatnie mnie zemdli, bez wymiotów, piersi bolą.., ale już mniej, sporadycznie delikatne bóle w podbrzuszu, zaparcia.., no i zmęczenie, które faktycznie mi towarzyszy, takie jak przy przeslieniu.. I mam ogromnego stresa czy wszystko jest ok. A do wizyty jeszcze 5 dni... A psychika i nerwy wykańczają..
To moje objawy są podobne do Twoich :D ból piersi, już bardzo delikatne, coraz rzadsze i krótsze pobolewanie podbrzusza, zmęczenie i w sumie tyle. W poniedziałek były tylko te krwawienia z nosa + omdlenie. Na szczęście była to jednorazowa akcja ;)

Dziś 7+0 :)
Która razem ze mną zaczyna 7 tydzień?
Mnie męczą nudności ale bez wymiotów. Dziś od 4 rano nie śpię przez to.
Ale z zasypianiem nie mam problemów mogłabym w każdym miejscu o każdej porze dnia 😄

Dziś 7+0 :)
Która razem ze mną zaczyna 7 tydzień?
Mnie męczą nudności ale bez wymiotów. Dziś od 4 rano nie śpię przez to.
Ale z zasypianiem nie mam problemów mogłabym w każdym miejscu o każdej porze dnia 😄
Moje aplikacje pokazują mi niezłą rozbieżność co do tygodnia :D od 5+2 do 5+6. Tam gdzie zaznaczałam datę zapłodnienia tam wychodzi starsza ciąża niż z OM, miałam wczesną owulację w tym cyklu.

Cześć dziewczyny,
Moje samopoczucie się w ostatnich dniach pogorszyło, ciągle się czuję śpiąca, na zmianę jest mi zimno i gorąco. Przez część dnia męczą mnie mdłości. Mam też stresa przed jutrzejszą wizytą serduszkową. Kto jutro ze mną wizytuje?

Oczywiście trzymam też kciuki za dzisiejsze wizyty.

Cześć dziewczyny,
Moje samopoczucie się w ostatnich dniach pogorszyło, ciągle się czuję śpiąca, na zmianę jest mi zimno i gorąco. Przez część dnia męczą mnie mdłości. Mam też stresa przed jutrzejszą wizytą serduszkową. Kto jutro ze mną wizytuje?

Ja też jutro mam wizytę o 14:30 i mam nadzieję, że będzie już serduszko.
Mój ginekolog wyjeżdża na urlop i to będzie ostatnia okazja na wizytę, bo potem nie będzie go przez 2 tyg. W innej sytuacji poczekałabym jeszcze parę dni.
Trzymał kciuki za wszystkie wizyty! 🍀🍀🍀

Cześć dziewczyny :)
Chciałabym do Was dołączyć, 14.11 wyszedł pozytywny test, 15.11 beta 61.3mIU/ml. Praktycznie zero objawów oprócz zmęczenia i bólu piersi, wczoraj powtórzyłam betę i wynik 1380mIU/ml progesteron 24.5ng/ml. Wizytę u gina mam 29.11. :) Mój termin to końcówka lipca, początek sierpnia :)
Będę Was tu podczytywać :) Mam nadzieję, że na wizycie za tydzień lekarz już coś zobaczy i wszystko będzie dobrze 🙏 To moja pierwsza ciąża, po 4 cyklach starań:)

reklama
Cześć dziewczyny,

Ja jutro o 20 mam wizyte, i jutro zaczynam 7tc0 🙃

Do góry