reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Jak tak piszecie o braku objaw to Wam zazdroszczę.
Mi też nic nie było, ale od trzech dni tak mnie męczą mdłości , że nie mogę nic zrobić. Dzisiaj czuje , że nie będzie to lepszy dzień. Kładłam się spać z chęcią wymiotów i tak też wstałam.
Nawet wodę mi się ciężko pije...

reklama
Cześć dziewczyny ♡ ja też już po wizycie, pomimo braku objawów (co mnie bardzo niepokoiło)wszystko rozwija się prawidłowo. Widziałam bijące serduszko❤🥰 z usg wychodzi teraz, że to jednak 6t3d.
Gratulacje ;) ja mam nadzieję, że zobaczę serduszko na jutrzejszej wizycie.
Dokładnie tak ❤️
Ja już się nie mogę doczekać aż będę mogła z maluszkiem na ręku podziękować mu za ten cud , specjalnie będę jechać pół Polski do niego . Za to co zrobił mogła bym przejechać i cała ❤️ do końca życia będę mu zawdzięczać moje szczęście 😍

Dzięki niemu pierwszy raz w życiu zobaczyłam serduszko pięknie bijące ❤️ dzięki niemu jestem w ciąży ❤️
Polecam go każdej kobiecie po przejściach 😍

Chodź jak immunologię zostawiłam na sam koniec , bałam się ja zaczynać że względu na koszta i to że zachodziłam w ciążę ale się nie utrzymywała... Teraz pluje sobie w twarz że tak długo zwlekałam , ale najwidoczniej to było mi pisane . Wyczekane , wymarzone , wywalczone ❤️ moje oczko w głowie 😍😍❤️ rodzice będą rozpieszczać , oj będą . Ba całą rodzina będzie ❤️❤️
Podziwiam Cię za tą siłę, walkę i wytrwałość. Myślę, że nie jedną kobieta już dawno by się poddała. Ale jak widać zawsze warto walczyć o swoje marzenia ❤
Świetna wiadomość:). Gratuluję.
U mnie objawy też o ile są to bardzo słabe. Sporadycznie delikatnie mnie zemdli, bez wymiotów, piersi bolą.., ale już mniej, sporadycznie delikatne bóle w podbrzuszu, zaparcia.., no i zmęczenie, które faktycznie mi towarzyszy, takie jak przy przeslieniu.. I mam ogromnego stresa czy wszystko jest ok. A do wizyty jeszcze 5 dni... A psychika i nerwy wykańczają..
To moje objawy są podobne do Twoich :D ból piersi, już bardzo delikatne, coraz rzadsze i krótsze pobolewanie podbrzusza, zmęczenie i w sumie tyle. W poniedziałek były tylko te krwawienia z nosa + omdlenie. Na szczęście była to jednorazowa akcja ;)

Dziś 7+0 :)
Która razem ze mną zaczyna 7 tydzień?
Mnie męczą nudności ale bez wymiotów. Dziś od 4 rano nie śpię przez to.
Ale z zasypianiem nie mam problemów mogłabym w każdym miejscu o każdej porze dnia 😄

Dziś 7+0 :)
Która razem ze mną zaczyna 7 tydzień?
Mnie męczą nudności ale bez wymiotów. Dziś od 4 rano nie śpię przez to.
Ale z zasypianiem nie mam problemów mogłabym w każdym miejscu o każdej porze dnia 😄
Moje aplikacje pokazują mi niezłą rozbieżność co do tygodnia :D od 5+2 do 5+6. Tam gdzie zaznaczałam datę zapłodnienia tam wychodzi starsza ciąża niż z OM, miałam wczesną owulację w tym cyklu.

Cześć dziewczyny,
Moje samopoczucie się w ostatnich dniach pogorszyło, ciągle się czuję śpiąca, na zmianę jest mi zimno i gorąco. Przez część dnia męczą mnie mdłości. Mam też stresa przed jutrzejszą wizytą serduszkową. Kto jutro ze mną wizytuje?

Oczywiście trzymam też kciuki za dzisiejsze wizyty.

Cześć dziewczyny,
Moje samopoczucie się w ostatnich dniach pogorszyło, ciągle się czuję śpiąca, na zmianę jest mi zimno i gorąco. Przez część dnia męczą mnie mdłości. Mam też stresa przed jutrzejszą wizytą serduszkową. Kto jutro ze mną wizytuje?

Ja też jutro mam wizytę o 14:30 i mam nadzieję, że będzie już serduszko.
Mój ginekolog wyjeżdża na urlop i to będzie ostatnia okazja na wizytę, bo potem nie będzie go przez 2 tyg. W innej sytuacji poczekałabym jeszcze parę dni.
Trzymał kciuki za wszystkie wizyty! 🍀🍀🍀

Cześć dziewczyny :)
Chciałabym do Was dołączyć, 14.11 wyszedł pozytywny test, 15.11 beta 61.3mIU/ml. Praktycznie zero objawów oprócz zmęczenia i bólu piersi, wczoraj powtórzyłam betę i wynik 1380mIU/ml progesteron 24.5ng/ml. Wizytę u gina mam 29.11. :) Mój termin to końcówka lipca, początek sierpnia :)
Będę Was tu podczytywać :) Mam nadzieję, że na wizycie za tydzień lekarz już coś zobaczy i wszystko będzie dobrze 🙏 To moja pierwsza ciąża, po 4 cyklach starań:)

reklama
Cześć dziewczyny,

Ja jutro o 20 mam wizyte, i jutro zaczynam 7tc0 🙃

Do góry