Karka_Krk
Fanka BB :)
Ja mam dziś wizytę kontrolna o 14, mam nadzieje, ze wszystko jest ok:-) u mnie najgorszym z objawów jest chyba ciagle zmęczenie i dreszcze na wieczór…. Maskara z tym jest gdzieś koło 19 mnie łapią i trzymają póki nie zasnę… nic nie robię w domu, jestem wyczerpana, ciagle tylko sapie i mam zadyszkę co najmniej jakbym była już w 9 miesiącu…. Tak jak pisałam kiedyś… po prostu nagle się wyłączam i zasypiam koło 21, nie ma teraz ze mną życia. Na spacery nie chodzę bo nie mam siły, albo jest zimno i boje się infekcji albo smog Do pracy jakoś się dotaczam klnąc pod nosem ze długo nie dam tak rady mdłości mam okresowo - raz jest z tym lepiej raz gorzej, pomaga mi banan, jeszcze nie wymiotowałam, ale apetytu nie mam, odrzuciło mnie nawet od herbaty. Miewam napady głodu - wtedy jest mi wszystko jedno co jem, byle zjeść Ale najgorsze to to zmęczenie, wieczorem czuje się jakbym miała zaraz umrzeć, psychika tez siada, bo jak nie ma mnie w pracy to leze tylko w domu na kanapie…. A zawsze byłam aktywna i lubiłam się spotykać z ludźmi…