reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna? 🤔 Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię 🙈

reklama
Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna? 🤔 Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię 🙈
Tak ;) jeśli uda mi się dotrzeć do tego etapu - a mam nadzieję, że tak :) to na 100% kupię detektor.
Na razie póki co staram się jak najmniej myśleć o ciąży, żeby nie zwariować.
Dzisiaj mam zero objawów i już się martwię.
Na szczęście mam cały dzień zaplanowany, wieczorem goście, czas szybko leci.

Koleznaka cała ciąże nie miała objawów i urodziła a inna miała a od tyg nie było akcji serca , objawy to nie reguły 🫶
Tak, to niestety racja. W lutym jak u mojego dziecka przestało bić serduszko to miałam jeszcze objawy przez jakiś czas.. Niestety hormony ciążowe potrzebują czasu na spadek.

ja w pierwszej ciąży wypożyczyłam w Ok 17tc i miałam przez jakiś miesiąc. Fajne urządzenie, ale trzeba uważać, bo łatwo złapać swoje tętno, a nie dziecka. Z resztą z tego, co pamietam to jakoś po 12 tc można tego używać.

Tak ;) jeśli uda mi się dotrzeć do tego etapu - a mam nadzieję, że tak :) to na 100% kupię detektor.
Na razie póki co staram się jak najmniej myśleć o ciąży, żeby nie zwariować.
Dzisiaj mam zero objawów i już się martwię.
Na szczęście mam cały dzień zaplanowany, wieczorem goście, czas szybko leci.
Ja też staram się nie myśleć i co rusz wymyślam sobie robotę 🙈 dziś tworzyłam cuda na kolejny tort tym razem dla siostry 😁 muszę odwiedzić bibliotekę i wypożyczyć książki to nie będę miała czasu na myślenie 🤣🤣🤣

Załączniki

• received_1174772673469662.jpeg
    received_1174772673469662.jpeg
    70 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Ja miałam jak byłam w ciąży z córeczką.

Niestety pamiętam ten dzień jakby to było wczoraj... rano na detektorze słuchałam serduszka a o godzinie 15 na wizycie serduszko już nie biło 😭 Więc jeżeli dotrwam do dlaszego etapu raczej nie będę go używać bo będzie mnie to stresować no i nie jest to dla mnie żaden wyznacznik że jest ok.
Ale ja to ja i nie ma się co mną sugerować. Jeżeli ma to komuś pomóc i uspokajać to jak najbardziej polecam.

Do góry