Anuszka272
Moderator
Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna? Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jeśli uda mi się dotrzeć do tego etapu - a mam nadzieję, że tak to na 100% kupię detektor.Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna? Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię
Tak, to niestety racja. W lutym jak u mojego dziecka przestało bić serduszko to miałam jeszcze objawy przez jakiś czas.. Niestety hormony ciążowe potrzebują czasu na spadek.Koleznaka cała ciąże nie miała objawów i urodziła a inna miała a od tyg nie było akcji serca , objawy to nie reguły
ja w pierwszej ciąży wypożyczyłam w Ok 17tc i miałam przez jakiś miesiąc. Fajne urządzenie, ale trzeba uważać, bo łatwo złapać swoje tętno, a nie dziecka. Z resztą z tego, co pamietam to jakoś po 12 tc można tego używać.Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna? Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię
Tak, planuje kupić. Też w 1 nie miałamDziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna? Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię
Ja na pewno zakupie dla własnego spokoju psychicznego, to samo z detektorem oddechu jak dzidzia się urodziDziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna? Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię
Ja też staram się nie myśleć i co rusz wymyślam sobie robotę dziś tworzyłam cuda na kolejny tort tym razem dla siostry muszę odwiedzić bibliotekę i wypożyczyć książki to nie będę miała czasu na myślenieTak jeśli uda mi się dotrzeć do tego etapu - a mam nadzieję, że tak to na 100% kupię detektor.
Na razie póki co staram się jak najmniej myśleć o ciąży, żeby nie zwariować.
Dzisiaj mam zero objawów i już się martwię.
Na szczęście mam cały dzień zaplanowany, wieczorem goście, czas szybko leci.
Ja jestem na ostatnim roku studiów i pisze pracę dyplomową, polecam na nie myślenieJa też staram się nie myśleć i co rusz wymyślam sobie robotę dziś tworzyłam cuda na kolejny tort tym razem dla siostry muszę odwiedzić bibliotekę i wypożyczyć książki to nie będę miała czasu na myślenie
Ja miałam jak byłam w ciąży z córeczką.Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna? Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię