Ja 12.7Hej dziewczyny! Czekałam do dzisiaj, żeby się z Wami przywitać, ponieważ dzisiaj miałam swoją pierwszą wizytę (6+1), w usg widziałam serduszko, termin na 13.07
reklama
Ja mam pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem zoltkowym i od dzisiaj zanik objawow i schize, uspokaja mnie trochę zdjęcie z USG. Ale dzidziusia jeszcze nie byłoMamy podobne
Załączniki
GratulacjeJa 12.7
lekarz mówił ze to bardzo wcześnie i może nie być widoczny także pewnie jest dobrze u Ciebie U mnie prawie nie znalazłJa mam pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem zoltkowym i od dzisiaj zanik objawow i schize, uspokaja mnie trochę zdjęcie z USG. Ale dzidziusia jeszcze nie było
Anuszka272
Moderator
Kochana wiem że łatwo mówić ale staraj się nie nakręcać... Kiedy masz teraz wizytę?Ja mam pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem zoltkowym i od dzisiaj zanik objawow i schize, uspokaja mnie trochę zdjęcie z USG. Ale dzidziusia jeszcze nie było
W czwartek o 20h00Kochana wiem że łatwo mówić ale staraj się nie nakręcać... Kiedy masz teraz wizytę?
Anuszka272
Moderator
Trzymam mocno kciuki i będziemy się stresować razem z TobąW czwartek o 20h00
Trzymam mocno kciuki i będziemy się stresować razem z Tobą
który tydzień bo chyba się gdzieś zakręciłam i nie pamietam ?Ja mam pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem zoltkowym i od dzisiaj zanik objawow i schize, uspokaja mnie trochę zdjęcie z USG. Ale dzidziusia jeszcze nie było
xdarqx
Fanka BB :)
Ja bylam na wizycie już dzień przed spodziewaną miesiączką u lekarza ze względu na choroby moje, ale jeszcze nic nie było widać, dzisiaj byłam już 4 raz zbadać betę, ostatni wynik z poniedziałku to 454, a jeszcze wcześniejszy 48h wcześniej 217. dzisiejszy wpisze w kalkulator i zobaczymy co będzie, wcześniej miałam wzrosty o około 109% co 48h Wizytę mam w czwartek 24 listopada o 17 i już się doczekać nie mogęGratulacje
lekarz mówił ze to bardzo wcześnie i może nie być widoczny także pewnie jest dobrze u Ciebie U mnie prawie nie znalazł
reklama
6t2 d a USG z równego 5 tcktóry tydzień bo chyba się gdzieś zakręciłam i nie pamietam ?