reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna? 🤔 Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię 🙈

reklama
Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna? 🤔 Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię 🙈
Tak ;) jeśli uda mi się dotrzeć do tego etapu - a mam nadzieję, że tak :) to na 100% kupię detektor.
Na razie póki co staram się jak najmniej myśleć o ciąży, żeby nie zwariować.
Dzisiaj mam zero objawów i już się martwię.
Na szczęście mam cały dzień zaplanowany, wieczorem goście, czas szybko leci.

Koleznaka cała ciąże nie miała objawów i urodziła a inna miała a od tyg nie było akcji serca , objawy to nie reguły 🫶
Tak, to niestety racja. W lutym jak u mojego dziecka przestało bić serduszko to miałam jeszcze objawy przez jakiś czas.. Niestety hormony ciążowe potrzebują czasu na spadek.

ja w pierwszej ciąży wypożyczyłam w Ok 17tc i miałam przez jakiś miesiąc. Fajne urządzenie, ale trzeba uważać, bo łatwo złapać swoje tętno, a nie dziecka. Z resztą z tego, co pamietam to jakoś po 12 tc można tego używać.

Tak ;) jeśli uda mi się dotrzeć do tego etapu - a mam nadzieję, że tak :) to na 100% kupię detektor.
Na razie póki co staram się jak najmniej myśleć o ciąży, żeby nie zwariować.
Dzisiaj mam zero objawów i już się martwię.
Na szczęście mam cały dzień zaplanowany, wieczorem goście, czas szybko leci.
Ja też staram się nie myśleć i co rusz wymyślam sobie robotę 🙈 dziś tworzyłam cuda na kolejny tort tym razem dla siostry 😁 muszę odwiedzić bibliotekę i wypożyczyć książki to nie będę miała czasu na myślenie 🤣🤣🤣

Załączniki

• received_1174772673469662.jpeg
    received_1174772673469662.jpeg
    70 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Ja miałam jak byłam w ciąży z córeczką.

Niestety pamiętam ten dzień jakby to było wczoraj... rano na detektorze słuchałam serduszka a o godzinie 15 na wizycie serduszko już nie biło 😭 Więc jeżeli dotrwam do dlaszego etapu raczej nie będę go używać bo będzie mnie to stresować no i nie jest to dla mnie żaden wyznacznik że jest ok.
Ale ja to ja i nie ma się co mną sugerować. Jeżeli ma to komuś pomóc i uspokajać to jak najbardziej polecam.

Do góry