reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja miałam jak byłam w ciąży z córeczką.

Niestety pamiętam ten dzień jakby to było wczoraj... rano na detektorze słuchałam serduszka a o godzinie 15 na wizycie serduszko już nie biło 😭 Więc jeżeli dotrwam do dlaszego etapu raczej nie będę go używać bo będzie mnie to stresować no i nie jest to dla mnie żaden wyznacznik że jest ok.
Ale ja to ja i nie ma się co mną sugerować. Jeżeli ma to komuś pomóc i uspokajać to jak najbardziej polecam.
U mnie było całkiem podobnie... W poniedziałek byłam na USG i było wszystko ok, w środe czułam słabo ruchy więc w czwartek rano pojechałam do przychodni na detektorze było serduszko niby słychać ale że ruchów nadal nie czułam w nocy pojechałem na sor i niestety już nie było akcji 😢 więc może masz rację że nawet jak będę to miała w domu to za wiele nie pomoże 😭

U mnie było całkiem podobnie... W poniedziałek byłam na USG i było wszystko ok, w środe czułam słabo ruchy więc w czwartek rano pojechałam do przychodni na detektorze było serduszko niby słychać ale że ruchów nadal nie czułam w nocy pojechałem na sor i niestety już nie było akcji 😢 więc może masz rację że nawet jak będę to miała w domu to za wiele nie pomoże 😭
Bardzo bardzo przepraszam 🫂 Źle moja wiadomość wybrzmiała i nie chciałam Cię w żaden sposób zniechęcić do jego zakupu. Czytałam też historię że detektor pomógł uniknąć tragedii także ten... Ja po prostu powinnam najpierw pomyśleć zanim coś napiszę a nie straszyć.

Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać. Jestem po 2 ciążach biochemicznych oraz jednym zasniadzie częściowym.
Dnia 7.11 było moje 1 usg dokładnie 4w5d i mały pecherzyk ciazowy 3mm :)
Dnia 15.11 (5w6d)- Zmienilam lekarza-moje drugie usg spowodowane jakaś dziwna infekcja, a oto efekt. Coś nie coś widoczne. Jednak martwi mnie wielkosc pecherzyka - aż 14,5 mm. Martwi mnie to że jest taki plaski... Lekarz nic nie mówił oprócz obdarowania mnie prolutexem.
Co myślicie? Czy to już paranoja :)?
IMG-20221115-WA0005.jpeg

Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać. Jestem po 2 ciążach biochemicznych oraz jednym zasniadzie częściowym.
Dnia 7.11 było moje 1 usg dokładnie 4w5d i mały pecherzyk ciazowy 3mm :)
Dnia 15.11 (5w6d)- Zmienilam lekarza-moje drugie usg spowodowane jakaś dziwna infekcja, a oto efekt. Coś nie coś widoczne. Jednak martwi mnie wielkosc pecherzyka - aż 14,5 mm. Martwi mnie to że jest taki plaski... Lekarz nic nie mówił oprócz obdarowania mnie prolutexem.
Co myślicie? Czy to już paranoja :)?
Zobacz załącznik 1465817
Witaj... Ja niestety nie pomogę bo się na tym nie znam 😱 zawsze myślałam że jak jest pęcherzyk i zarodek to znaczy że wszystko ok 🤔 nie wiedziałam że kształt może mieć znaczenie

Dziewczyny, trochę mnie nastraszyłyście…. Myślałam, ze jak się przebrnie przez 1 trymestr to potem tak często nie zdążają się takie akcje i można być w miarę spokojnym…. A tu widać nie 😢

reklama
Do góry