reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Od początku wojny mam takie obawy że prędzej czy później może a tam jest tragedia ogromna nic nie maja już 😰😰
Ja po tych wszystkich filmach które oglądałam w swoim życiu o wojnie powtarzam że nie gorszego człowieka nie może spotkać 😢 naprawdę ta wizja jest dla mnie przerażająca i to co było jeszcze niedawno nierealne staje się faktem 😱

reklama
Zgadzam się w 100% też chciałbym czuć tą beztroskę, cieszyć się bezwarunkowo z ciąży ale niestety po stratach tak się nie da.

Dziewczyny dołączę do was
Ps. Ja w pierwszej ciąży pisałam pamiętnik w w drugiej czytałam i porównywałam objawy dziś ani nie pisze ani go nie czytam, a zamiast myśleć i czytać internet o przebiegu ciąży czytam przepisy i staram się nowości gotować 😃 co robią straty z człowiekiem

Dziewczyny dołączę do was
Ps. Ja w pierwszej ciąży pisałam pamiętnik w w drugiej czytałam i porównywałam objawy dziś ani nie pisze ani go nie czytam, a zamiast myśleć i czytać internet o przebiegu ciąży czytam przepisy i staram się nowości gotować 😃 co robią straty z człowiekiem
Cześć 😊 też się skupiam na pracy, czytaniu romansów i układanki pasjansa 😉 raz po raz łapie się na strachach ale raczej spokojnie czekam na rozwój wydarzeń.

Cześć 😊 też się skupiam na pracy, czytaniu romansów i układanki pasjansa 😉 raz po raz łapie się na strachach ale raczej spokojnie czekam na rozwój wydarzeń.

Gdy dowiedziałam się o ciąży zamówiłam Termomixia trzeba czekać 6 tygodni gdybym poroniła kolejny raz to będę miała głowę zajętą gotowaniem, a jak pójdzie wszystko dobrze to się przyda 😃 wakacji też nie odwołuje bo wszystko może się zdarzyć, a będzie to podobny termin na ukojenie. Takie przygotowania w razie poronienia, aby się nie załamać.

Gdy dowiedziałam się o ciąży zamówiłam Termomixia trzeba czekać 6 tygodni gdybym poroniła kolejny raz to będę miała głowę zajętą gotowaniem, a jak pójdzie wszystko dobrze to się przyda 😃 wakacji też nie odwołuje bo wszystko może się zdarzyć, a będzie to podobny termin na ukojenie. Takie przygotowania w razie poronienia, aby się nie załamać.
Też nie odwołałam mammografii z grudnia ani nart ze stycznia 😉 trzymaj się 😊

Pszczółka38 - om 03.07.23r. ❤️
cytrynka648 - om 05.07.23r. USG 10.07.23r. ❤️
AgaM95 - om 07.07.23r.
KASBOV - om 08.07.23r.
Mdk92 - om 08.07.23r.
Karka_Krk - om 08.07.23r. ❤️
Julkajulka91 - om 08.07.23r.
Surgeres - om 09.07.23r.
Ewi13 - om 12.07.23r.
Anuszka272 - om 12.07.23r.
Oli55 - om 12.07.23r.
Będęwkoncumama - om 12.07.23r. USG 17.07.23r.
angie - om 13.07.23r.
Ona83 - om 13.07.23r.
*anette* - om 13.07.23r.
joo-asia - om 20.07.23r.
Karolina_st - om 18.07.23r.
Iskierkanadziei - om 23.07.23r.
gorzanna89 - om 25.07.23r.
Salamatka - om 13.07.23r.
Talala6 - om 15.07.23r.
Kinga9129 - om
Marta_ - om 13.07.23r.
xoxo - om 12.07.23r.
moonlight - om 04.07.23r.
xdarqx - om
dirtycriminal - om
NiebieskookaEM - om
Karomen - om
kasiaink - om 17.07.23r.
Natt99 - om 07.07.23r.
Miętusek - om 24.07.23r.

A więc mamy już 3 serduszka 😍😍😍
Ja też mam serduszko 😍

reklama
Ja jestem umówiona na prezentację i na 99% też zamawiam, ale szkoda, że taki długi czas oczekiwania...
Będziemy gotować razem 🙊

Do góry