reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Hej dziewczyny. Wybaczcie, że tak mało się udzielam ale dojeżdża mnie ta ciąża jak nie wiem…O 18:00 nie mam siły już dosłownie na nic, a dzień zaczynam od przywitania się z sedesem. 🤮 Mam wrażenie jakby tych fasolek było ze 3 a nie 1 taka jestem zmęczona. Witam i gratuluje wszystkim nowym dziewczynom. :)
Ktoś pisał o spisaniu listy z terminami. Super pomysł :)
Ja jutro wizyta serduszkowa, proszę o pół kciuka 🥰

reklama
U mnie brzuszka nie widać, ale czuje ,że zbiera się we mnie woda.
Znajomi natomiast mówią, że jakoś wyglądam inaczej ale nie wiedzą czemu haha :) jeszcze się im nie przyznaje

czy któraś Was ma konflikt krwi z tatą dziecka ? :)

Hej dziewczyny, ja wizytuje w piatek i tak odliczam juz...
Dzis 5+4..co do dolegliwości...to nie dobrze mi ale póki co bez wymiotów.. wiecznie jestem głodna, mecza mnkie zaparcia i wzdęcia..no i mogłabym wiecznie spać :D do pracy narazie nie chodzę, bo pracuje w gastro, ale jak będę miała zielone światełko to być może wroce zeby zająć się rezerwacjami , ale serwis odpada ..schody , ciężkie dechy i praca zazwyczaj powyżej 8h...

Co do brzucha tez mam wrażenie że się zaczyna wybijać....podobno w kolejnych ciążach rośnie szybciej ale nie wiem czy to prawda :) w poprzedniej ciazy zaczynałam od wagi 48 kg i przytyłam 15 kg , teraz zaczynam od wagi 53 i czuje się już wielka jak słoń a gdzie tu dalej :((

U mnie brzuszka nie widać, ale czuje ,że zbiera się we mnie woda.
Znajomi natomiast mówią, że jakoś wyglądam inaczej ale nie wiedzą czemu haha :) jeszcze się im nie przyznaje

czy któraś Was ma konflikt krwi z tatą dziecka ? :)

U nas jest niezgodność :) ja brh- a tatuś 0rh+ 👍

Hej dziewczyny. Wybaczcie, że tak mało się udzielam ale dojeżdża mnie ta ciąża jak nie wiem…O 18:00 nie mam siły już dosłownie na nic, a dzień zaczynam od przywitania się z sedesem. 🤮 Mam wrażenie jakby tych fasolek było ze 3 a nie 1 taka jestem zmęczona. Witam i gratuluje wszystkim nowym dziewczynom. :)
O której masz😍

Trzymam kciuki! ja właśnie zaklepalam wizytę na 1.12 , 7-8tc wtedy więc mam nadzieję że od razu z serduszkiem ❤️

Ostatnia edycja:
A ja proszę o trzymanie kciuków za mnie dziś 🙏🙏 rano wstałam i zaczęłam plamić 😔 nie była to świeża krew , lecz stara brązowa ... Dzwoniłam już do lekarza i na 15:30 mam wizytę ... Boje się bo w pierwszej ciąży miałam taka samo 😔😔😔 eh... Jeszcze tyle czasu do 15 ... Muszę wytrwać 😔😔

reklama
Do góry