reklama
xoxo.
Fanka BB :)
To ja mam to samo. Jedno opakowanie z poprzedniej ciąży i myśle co z tym zrobićmój gin tez mówił aby jeszcze czekać z dupkiem, on nie jest zwolennikiem brania dupka jak tik taki mam powtórzyć proga, może jak w środę będzie ładny pęcherzyk to będzie zielone światło.
Mam duphaston jeszcze z poprzedniej ciąży i tez mnie kusi, z jednej strony boje się, ze może bez brania stracę ciąże, a z drugiej, ze przedłużę sobie cierpienie jeżeli są jakies wady co otwieram szafkę to na mnie zerka
Moja lekarka prowadząca poprzednią ciąże zalecała już profilaktycznie brać po owulacji. Teraz chodzę do innego lekarza i on nic o tym nie mówił, a rozmawialiśmy o planowaniu ciąży. ( za jakiś czas )
Salamatka
W pokojowej. TAK, BOLI. Mnie mega boli i po każdym zastrzyku mam gigantycznego siniaka. Nie wiem co robię źle, wszystko według instrukcji. Zaraz nie będę miała gdzie wbijać, a biorę je dopiero 2 tygodnie.Dziewczyny , ktore robią sobie zastrzyki z heparyny. Trzymajcie je w lodówce ? Czy normalnie w temperaturze pokojowej ? I też was tak boli po zrobieniu ? Ja sobie wkręcam, że mam jakieś skutki uboczne , ręce mi się trzęsą, serce wali
Ewi12
tez właśnie raz byłam u jednej ginki co mówiła aby brać od owu ale mój gin prosi aby najpierw powtórzyć proga. Ja miałam kiedyś puste jajo płodowe wiec zaczekam jeszcze do wizyty aby ocenić pęcherzyk itp…i ewentualnie zacznę wtedy brać. Jeszcze 4 dniTo ja mam to samo. Jedno opakowanie z poprzedniej ciąży i myśle co z tym zrobić
Moja lekarka prowadząca poprzednią ciąże zalecała już profilaktycznie brać po owulacji. Teraz chodzę do innego lekarza i on nic o tym nie mówił, a rozmawialiśmy o planowaniu ciąży. ( za jakiś czas )
Karolina_st
Mój tak ogarnia śniadania i obiady, częściej zajmuje się starszakiem i dzielnie znosi moje humory, a jestem straszna - najpierw płacze że coś będzie nie tak, za 10 min mówię że czuje się świetnie i będzie okej, jesc-nie jeść, jest mi zimno-zaraz za gorąco i tak całą dobęA jak TŻ dbają już ?
Tez prawie codziennie płacze zimno mi było przed dwa dni a jedzenie na szczęście na ten czas nie robi wrażenia na mnieMój tak ogarnia śniadania i obiady, częściej zajmuje się starszakiem i dzielnie znosi moje humory, a jestem straszna - najpierw płacze że coś będzie nie tak, za 10 min mówię że czuje się świetnie i będzie okej, jesc-nie jeść, jest mi zimno-zaraz za gorąco i tak całą dobę
Karolina_st
Ja nie mam mdłości ani wymiotów ale mogłabym w ogóle nie jeść...nie smakuje mi jakoś także cieszę się że ktoś ogarniaTez prawie codziennie płacze zimno mi było przed dwa dni a jedzenie na szczęście na ten czas nie robi wrażenia na mnie
No właśnie ja robię wg instrukcji, w czwartek pod okiem lekarki nawet żeby sprawdzić. Wszystko niby ok, a mam siniaki i ból po podaniu, takie szczypanie dziwne. Może trzeba się przyzwyczaićW pokojowej. TAK, BOLI. Mnie mega boli i po każdym zastrzyku mam gigantycznego siniaka. Nie wiem co robię źle, wszystko według instrukcji. Zaraz nie będę miała gdzie wbijać, a biorę je dopiero 2 tygodnie.
reklama
Anuszka272
Moderator
U mnie mąż już na 100% pewny że wszystko ok spełnia moje zachcianki i schodzi mi z drogi gdy łapią mnie nerwy mówi że nie może się doczekać kiedy powiemy córce ja mam nudności kiedy się przejem a dodam że mam wrażenie że co chwilę jestem głodnaA jak TŻ dbają już ?