reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

U mnie mąż już na 100% pewny że wszystko ok 🤦 spełnia moje zachcianki i schodzi mi z drogi gdy łapią mnie nerwy 🤣 mówi że nie może się doczekać kiedy powiemy córce ❤️ ja mam nudności kiedy się przejem a dodam że mam wrażenie że co chwilę jestem głodna 🤦
Moja córcia ma 13 lat ciekawe jaka będzie reakcja

reklama
Córka z pierwszego małżeństwa męża, która wychowujemy ma 15 lat 😂😂 będzie ogień w domu :D
W poprzedniej ciąży byłam na grupie, gdzie jedna dziewczyna miała już dorosłe dzieci, które się na nią obraziły gdy dowiedziały się o kolejnym braciszku 😂🙈
Potem im przeszło, ale pierwsza reakcja nie była najlepsza 🤣

Dziewczyny czy macie bóle głowy? Ja wcześniej zawsze brałam solp…adeine, bo tylko to pomagało. Teraz nie wiem co robić 😢
W poprzedniej ciąży jakoś może z dwa razy miałam aż takie bóle a teraz ciągle.

Dziewczyny czy macie bóle głowy? Ja wcześniej zawsze brałam solp…adeine, bo tylko to pomagało. Teraz nie wiem co robić 😢
W poprzedniej ciąży jakoś może z dwa razy miałam aż takie bóle a teraz ciągle.
Ja na razie jeszcze nie , ale zawsze mialalm okropne , łącznie z aura migrenowae więc to pewnie kwestia czasu. W pierwszym trymestrze paracetamol i nawadnianie 🤷 nie bardzo pomagało ale nic innego nie mogłam. Od drugiego leki od neurologa na receptę , było lepiej ale nadal dużo i długo trwały migreny.

Dziewczyny czy któraś z was uprawiała sport przed ciążą? I jeśli tak to czy nadal robicie treningi ? Bieganie, gimnastyka ?

Dziewczyny czy któraś z was uprawiała sport przed ciążą? I jeśli tak to czy nadal robicie treningi ? Bieganie, gimnastyka ?
ja na siłownie chodziłam. Teraz trochę odpuściłam bo mnie jajniki bolą. Chciałabym chodzić nawet tylko na bieżnie ( delikatnym tempem) plus mam rowerek w domu ale jeżeli u mnie będzie wszystko w porządku z ciąża to na 100% profilaktycznie będę miała założony szew na szyjkę macicy wiec nie wiem czy mi będzie wolno ćwiczyć :/

reklama
Hej 😊 jestem Kasia i łeb mi już pęka od czytania i błądzenia po forum 😃 przycupnę tutaj, mam nadzieję, że w dobrym miejscu jestem 😉
Ostatnia @ 10.10.
W środę wieczorem 09.11 test pozytywny, w czwartek rano również i tego samego dnia beta 159. Planuję betę powtórzyć w poniedziałek. I teraz pytanie. Czy coś dodatkowo badać? Lecieć od razu do lekarza, czy sie wstrzymac jeszcze? Wizytę mogę mieć poniedzialek-wtorek. Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i głupieje 🙈

Do góry