reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Zapomniałam dodać że to pierwsza ciąża i jestem kompletnie zielona w tym temacie 🙈 U mnie niestety od początku okropne nudności i mdłości które przerodziły się w zgagę. Od początku ciąży zmuszam się do jedzenia a i tak tyje. Pierwsza wizytę miałam w 7 tygodniu i już jestem na plusie dobre 5kg. Naprawdę boje się co będzie dalej. Jedyne co mojemu dziecku podchodzi to bułki z szynka 😃

reklama
Zapomniałam dodać że to pierwsza ciąża i jestem kompletnie zielona w tym temacie 🙈 U mnie niestety od początku okropne nudności i mdłości które przerodziły się w zgagę. Od początku ciąży zmuszam się do jedzenia a i tak tyje. Pierwsza wizytę miałam w 7 tygodniu i już jestem na plusie dobre 5kg. Naprawdę boje się co będzie dalej. Jedyne co mojemu dziecku podchodzi to bułki z szynka 😃
Poniżej załączę zdjęcie. Jeśli się nie wstydzicie dołączajcie swoje. Dodam że czuje się okropnie grubo. Nie chce myśleć co będzie dalej.

Załączniki

• EBBFB424-CBBC-423F-B195-E3BE99C77B03.jpeg
    EBBFB424-CBBC-423F-B195-E3BE99C77B03.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 92
  • 58E7B359-2B14-44C2-8629-D16CEEA2001C.jpeg
    58E7B359-2B14-44C2-8629-D16CEEA2001C.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 92
Dziewczyny a znacie już płeć dzieciątka ? Ostatnia wizytę miałam 10 stycznia i byłam prawie w 15 tygodniu. Pan doktor powiedział że podejrzewa dziewczynkę ale to tylko podejrzenia i jeszcze za wcześnie. Kolejna wizyta 13 lutego i to będą badania połówkowe a później po 20 badania genetyczne. Troszkę się denerwuje :/

Dziewczyny a znacie już płeć dzieciątka ? Ostatnia wizytę miałam 10 stycznia i byłam prawie w 15 tygodniu. Pan doktor powiedział że podejrzewa dziewczynkę ale to tylko podejrzenia i jeszcze za wcześnie. Kolejna wizyta 13 lutego i to będą badania połówkowe a później po 20 badania genetyczne. Troszkę się denerwuje :/
Ja niewiem ale chyba też dziewczynka 6 lutego idę na amino punkcję to się do wiem .Wkleiłem zdjęcie z USG .

Ja niewiem ale chyba też dziewczynka 6 lutego idę na amino punkcję to się do wiem .Wkleiłem zdjęcie z USG .
Trzymam kciuki i man nadzieje że to nic poważnego ☺️😘 Mnie też czekają badania genetyczne po 20 lutym ze względu na poważna chorobę w rodzinie. Mieszkam w Niemczech i nie wiem jak to będzie wyglądać. Będę u mojego lekarza wtedy wszystko się dopytam o ile będzie wiedział.

Trzymam kciuki i man nadzieje że to nic poważnego ☺️😘 Mnie też czekają badania genetyczne po 20 lutym ze względu na poważna chorobę w rodzinie. Mieszkam w Niemczech i nie wiem jak to będzie wyglądać. Będę u mojego lekarza wtedy wszystko się dopytam o ile będzie wiedział.
Z badań wszystko dobrze i po pobraniu krwi też ryzyko się zmniejszyło ale z racji wieku wolę zrobić i być pewna na 100%.🙂że dziecko jest zdrowe.

reklama
Do góry