O super to fajnie będzie przewaga w domumy mamy póki co 2 chłopców i jak to mówi mój mąż cukierki tatusia czyli córcia. Teraz podobno będą 2 dziewczynki
reklama
Dokładnie najważniejsze zdrowe dziecko .My postawiliśmy na dużą rodzinę oboje z mężem tego chcieliśmy.Mąż pracuje zagranica ale w pracy jest dwa tygodnie a w domu 3 tygodnie.Ja przyjeżdza to on dziećmi się zajmuje i ogarnia wszystko Super mam męża.To tak samo działa w druga stronę.. matki chcą córki.. a dla mnie to nie miało znaczenia… teraz mam 2 synków i 3 dziecko w drodze(płeć nieznana) tez są kochani, pieką ze mną ciastka, wyszywają, malują i pomagają w ogródku Strasznie wszyscy cisną ze 3 ma być dziewczynka - ale to nie koncert życzeń ;-)
Teściowa to czuje się niedowartościowana bo nie miala córki a teraz nie ma wnuczki.. i twierdzi ze ja tez jestem wybrakowana… dramat
naprawdę po przejściach moich będę wdzięczna za zdrowe donoszone dzieciątko
Co do teściowych to porażka mam to samo.To tak samo działa w druga stronę.. matki chcą córki.. a dla mnie to nie miało znaczenia… teraz mam 2 synków i 3 dziecko w drodze(płeć nieznana) tez są kochani, pieką ze mną ciastka, wyszywają, malują i pomagają w ogródku Strasznie wszyscy cisną ze 3 ma być dziewczynka - ale to nie koncert życzeń ;-)
Teściowa to czuje się niedowartościowana bo nie miala córki a teraz nie ma wnuczki.. i twierdzi ze ja tez jestem wybrakowana… dramat
Co za baba. Jak będzie dziewczynka mówiła że synTo tak samo działa w druga stronę.. matki chcą córki.. a dla mnie to nie miało znaczenia… teraz mam 2 synków i 3 dziecko w drodze(płeć nieznana) tez są kochani, pieką ze mną ciastka, wyszywają, malują i pomagają w ogródku Strasznie wszyscy cisną ze 3 ma być dziewczynka - ale to nie koncert życzeń ;-)
Violk4
Fanka BB :)
Ojej bliźniaczki gratulujęmy mamy póki co 2 chłopców i jak to mówi mój mąż cukierki tatusia czyli córcia. Teraz podobno będą 2 dziewczynki
Okropna baba ta Twoja teściowa!!Teściowa to czuje się niedowartościowana bo nie miala córki a teraz nie ma wnuczki.. i twierdzi ze ja tez jestem wybrakowana… dramat
Mummy2synow
Zaangażowana w BB
Tez mi przez myśl to przeszło żeby jej tak powiedzieć.. nawet mąż już się wkurzył i powiedział ze marzy o 3 chłopcu..Dokładnie tak jest, każdy ma inne problemy. Moje koleżanki, które nigdy nie miały problemów z zajściem w ciążę i ogólnie brak problemów w ciazy to właśnie planowały, że teraz musi być dziewczynka , że najlepiej niech urodzi się dokładnie tego dnia, bo wtedy jest jakaś rocznica itd. Takie wymyślanie hahaha A ja myślę o tym,żeby tylko przy tej ilości antybiotyków i krótkiej szyjce wgl urodzić zdrowe dziecko ... Ale kto wie , może jakbym nie miała problemów to wymyslalabym różne rzeczy
Co do teściowej, serio xdd ?? Cóż to za wymagania. W tej sytuacji nawet jakby miała być dziewczynka powiedziałabym, że będzie chlopiec
Pierwsz ciąża super.. druga tragedia.. krwiak, sączenie się wód płodowych.. łożysko przodujące.. wcześniak 33 tydz ale stan ciężki.. później rehabilitacje a teraz jeszcze wyszedł astygmatyzm.. itp. 3 ciąża pozamaciczna, 4 poronienie, 5 to ta teraz.. ogólnie mam taka wadę macicy ze cud ze mam co mam. (Jednorożna)
tak tez mam takie koleżanki co cudują.. planują cesarki w rocznice kogoś tam czegoś tam.. itp
Mummy2synow
Zaangażowana w BB
Super to wytrwałości i oby do terminumy mamy póki co 2 chłopców i jak to mówi mój mąż cukierki tatusia czyli córcia. Teraz podobno będą 2 dziewczynki
myślę,że najczęściej mają oczekiwania co do płci te osoby, które po prostu nie mysla o tym co jest najważniejsze czyli spokojna ciąża i zdrowe dziecko nie ważne chłopiec czy dziewczynkaTez mi przez myśl to przeszło żeby jej tak powiedzieć.. nawet mąż już się wkurzył i powiedział ze marzy o 3 chłopcu..
Pierwsz ciąża super.. druga tragedia.. krwiak, sączenie się wód płodowych.. łożysko przodujące.. wcześniak 33 tydz ale stan ciężki.. później rehabilitacje a teraz jeszcze wyszedł astygmatyzm.. itp. 3 ciąża pozamaciczna, 4 poronienie, 5 to ta teraz.. ogólnie mam taka wadę macicy ze cud ze mam co mam. (Jednorożna)
tak tez mam takie koleżanki co cudują.. planują cesarki w rocznice kogoś tam czegoś tam.. itp
reklama
anika4ever
Zaciekawiona BB
Termin najpierw był na 15.07potem na 05.07. zobaczymy teraz na wizycie. Byle maj przeskoczyć bo syn ma komunie,Super to wytrwałości i oby do terminu