Violk4
Fanka BB :)
Mi 1:212Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa. Termin mam na 3 lipca. Proszę powiedzcie mi jak Wam wyszedł test pappa? Mi USG wyszło dobrze jednak ryzyko ZD 1:20...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi 1:212Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa. Termin mam na 3 lipca. Proszę powiedzcie mi jak Wam wyszedł test pappa? Mi USG wyszło dobrze jednak ryzyko ZD 1:20...
a jak usg ? Robiłaś dodatkowe badania?Mi 1:212
Mi usg wyszło ok po teście papp-a ryzyko trisomi 18 i 13Mi 1:212
Witaj Mi usg też wyszło dobrze ale z pappy mam ryzyko 1:60 na ZD. Masz Dalsze zalecenia? Już doczytałam. Trzymam kciuki za wynik.Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa. Termin mam na 3 lipca. Proszę powiedzcie mi jak Wam wyszedł test pappa? Mi USG wyszło dobrze jednak ryzyko ZD 1:20...
Świetna wiadomośćHej, melduje się po dzisiejszej wizycie.
Rośnie mi w brzuszku chłopczyk niby mamy potwierdzać jeszcze, ale podobno nie kryje się z tym co tam ma ogólnie wszystko wygląda dobrze. Mam nadzieje, że prenatalne w czwartek to będzie tylko formalność
U mnie będzie amniopunkcja w czwartek. A Ty jakie masz dalsze zalecenia?Witaj Mi usg też wyszło dobrze ale z pappy mam ryzyko 1:60 na ZD. Masz Dalsze zalecenia? Już doczytałam. Trzymam kciuki za wynik.
głowa do góry! Wcale pappa nie musi Ci wyjść źle. Czemu z góry zakładasz że coś będzie nie tak?Dziewczyny ale mam dzisiaj spadek humoru czekam na wyniki pappa… niby usg dobrze ale z tego co widzę nic to nie oznacza mam same złe myśli dzisiaj