reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Po dzisiejszej wizycie wszystko dobrze:) nie pochwalę się zdjęciami bo dziś dzidzia nie chciala wprolpracowac i mało wyraźne zdjęcia mam. Ale prawie przez całe usg trzymała się za głowę 😄
Ma już niecałe 9cm i 92gramy
Następną wizyta dopiero 8.02 już wiem że się będzie bardziej ciągnęło

Po dzisiejszej wizycie wszystko dobrze:) nie pochwalę się zdjęciami bo dziś dzidzia nie chciala wprolpracowac i mało wyraźne zdjęcia mam. Ale prawie przez całe usg trzymała się za głowę 😄
Ma już niecałe 9cm i 92gramy
Następną wizyta dopiero 8.02 już wiem że się będzie bardziej ciągnęło
ale duże bobo który to już tydzien :) ?!

U mnie będzie amniopunkcja w czwartek. A Ty jakie masz dalsze zalecenia?
Mi lekarz proponował nimfy. Ale z mężem podjęliśmy decyzję że nie będziemy tego robić. Po dobrym USG , gdzie nic złego nie widać wierzymy że wszystko będzie dobrze. Papa to tylko statystyka.
Dziewczyny ale mam dzisiaj spadek humoru :( czekam na wyniki pappa… niby usg dobrze ale z tego co widzę nic to nie oznacza 😭 mam same złe myśli dzisiaj 😞
Kochana nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze ♥️

reklama
Hej :) ja też już po prenatalnych. Wszystko wskazuje na to, że jest to chlopiec 🩵 przeczucie nas nie myliło🙉. Twrmin 14.07.Wszystko wyszło ok z wyjątkiem tętna dziecka- jest trochę za wysokie(172 norma do 160). Dodatkowo kazał zwrócić uwagę przy następnym badaniu na łożysko czy nie będzie przodujace...trochę mnie to zmartwiło, ale powiedział, że tak wcale być nie musi. Na razie staram się o tym nie myśleć. Załączam zdjęcie bobasa 😊

Załączniki

• b90ecd9f-1ec2-4fce-be7c-243390ceec42.jpeg
    b90ecd9f-1ec2-4fce-be7c-243390ceec42.jpeg
    52,7 KB · Wyświetleń: 81
Do góry