laurka95
Fanka BB :)
Z rana ruszamy. Mamy z 2.5h jazdy, więc nie jest tak daleko. DziękiKocham góry ❤ Pozdrów je ode mnie. W które jedziecie? Udanego wypoczynku, spacerów, zdrówko będzie bo to świeże i zdrowe powietrze.
O właśnie, po zbójnicku! O tej porze to tylko opisywałam te placki i się już slinilam na samą myśl o nichGratulacje!!
@laurka95 udanego wyjazdu w góry wyślij nam jakieś zdjęcie ładnego widoczku.
No i narobiłaś ochoty na placki po zbójnicku
Tak, dalej mam. Ale już się tym nie przejmuję, zwłaszcza że przechodzi.Ja już troszkę lepiej ale za to dzisiaj pobolewa mnie brzuch, trochę jak na okres, trochę czuję takie szczypanie i kłucie w macicy. Dawno tych bóli nie czułam (właściwie od jakiś 3 tygodni towarzyszyły tylko bóle więzadeł, nie podbrzusza) więc na nowo się niepokoje
Miewacie dalej takie bóle jak na początku ciąży? Jak na miesiączkę, szczypanie, kłucie?
Ja się strasznie stresuję tymi prenatalnymi To znaczy teraz staram się o nich nie myśleć, ale czuję, że będę wariowała dzień przed i w TEN dzień. Dzisiaj mi się śniło, że na prenatalnych wyszła nam dziewczynka - strasznie się ucieszyłam, mąż nawet zaakceptował A że często śni mi się odwrotnie, to albo będzie chłop w rodzinie, albo się nie dowiem Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Bo nie wiem, co bym zrobiła, gdyby okazało się, że z dzieckiem jest coś nie tak. Nie zlinczujcie mnie, ale ja np. nie miałam nigdy wcześniej negatywnego nastawienia, jeśli chodzi o aborcję - szanowałam wybór każdej kobiety. Tylko że teraz w miarę rozwoju ciąży, tak strasznie chcę tego dziecka i tak się do niego przyzwyczaiłam, szczególnie gdy słyszę jego serduszko na tym detektorze, że naprawdę nie miałabym pojęcia, co dalej.
Ech, takie myśli mnie jeszcze nachodzą przed badaniami.. I chyba też przez to, że mignął mi właśnie gdzieś wątek o wyjeździe zagranicę "w razie czego" i mimowolnie człowiek myśli, jak może się zmienić postrzeganie z np. 6 tc na 12 tc.