Swirtnae wiadomości .Na 90% chłopczyk , zdrowy kamień , serca jutro jeszcze badania u mojego lekarza ale jest wszystko dobrze
Boże jestem najszczęśliwszą na świecie
Bardzo się cieszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swirtnae wiadomości .Na 90% chłopczyk , zdrowy kamień , serca jutro jeszcze badania u mojego lekarza ale jest wszystko dobrze
Ja wczoraj świntuszylam i pojechaliśmy do Chinola na kurczaka w panko, tak za mną chodził więc dokladnie Cie rozumiemDziewczyny, ale poczułam ochotę na fileta z kurczaka w panierce… chyba idę zaraz wrzucic w przyprawy juz. bo kupiłam piersi wczoraj trzeba korzystać póki jest apetyt
Ja smaruje olejkiem, kokosowym balsamem z palmers lub balsamem do skóry atopowej bo mnie wszystko swędzi :/ do kąpieli też używam olejku.Mam pytanie, smarujecie już brzuszki jakimiś specjalnymi balsamami czy oliwkami? Czego używacie? Ja kupiłam balsam w rossmanie z AA i Bio Oil. Tego drugiego częściej używam
U mnie to było od razu widac że chłopakWam mówią jaka płeć w ok 12-13 tyg na 90%
Czy na podstawie zwykłego usg?
Ja jestem ciekawa czy to można tak wysoko procentować na tym etapie
Na 90% chłopczyk , zdrowy kamień , serca jutro jeszcze badania u mojego lekarza ale jest wszystko dobrze
Ogólnie to dopiero kończę 11 tydzień, ale od kilku dni czuję się taka pełna energii i życia, aż mężu mnie nie poznaje I teraz tak myślę.. czy to dobrze Wy się lepiej poczułyście od którego tygodnia? Dla mnie dramat był od 7 do końca 10 tyg. - aż się bałam, że dostanę jakiejś depresji. Cały grudzień z obniżonym nastrojem. A może to sprawka zmniejszonej dawki Duphaston?
Ja kupilam sobie taki olejek pod prysznic, bo nienawidzę smarować się czymkolwiek na umyte ciało ... czuje się wtedy na nowo brudna ale wiem, że będę musiała się przestawić.Moja mama ciągle mi mowi, kup zwykła oliwkę i się smaruj, ona tak robila i na szczęście 2 ciążę bez rozstępów itd. No ale zobaczymy jak to u mnie będzie