reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja juz po prenatalnych ! 🙈 Od rana był stres duży, siedziałam pod tym gabinetem z walącym sercem 💣 wszystko dobrze wyszło, na szczęście po obliczeniach ryzyko wyszło małe,moj lekarz to jakoś obliczał z wyniku pappy. Moj maz byl ze mna i słyszelismy serduszko 😃 wiecej zapamietal.z tej wizyty bo ja bylam w stresie😆 Mały sobie spokojnie leżał i pokazał ze jest chłopcem !😁💙 a termin przesunął mi się na 9.07 o jeden dzień @xoxo. Wiem co czujesz moje badanie miało być w piątek i też byłam załamana🙄

Super wiadomości 🤩🤩🤩

reklama
Ja juz po prenatalnych ! 🙈 Od rana był stres duży, siedziałam pod tym gabinetem z walącym sercem 💣 wszystko dobrze wyszło, na szczęście po obliczeniach ryzyko wyszło małe,moj lekarz to jakoś obliczał z wyniku pappy. Moj maz byl ze mna i słyszelismy serduszko 😃 wiecej zapamietal.z tej wizyty bo ja bylam w stresie😆 Mały sobie spokojnie leżał i pokazał ze jest chłopcem !😁💙 a termin przesunął mi się na 9.07 o jeden dzień @xoxo. Wiem co czujesz moje badanie miało być w piątek i też byłam załamana🙄
Gratuluję chłopczyka. Ja też mam termin wg USG na 09.07 ;) U mnie mąż i córa wejdą -nie słyszeli serduszka i nie widzieli dzidziusia więc będą mieć przeżycie. Ja jakoś przed badaniem spokojnie, bo czuję, że będzie ok.

Hej :) u mnie objawy mniejsze ale rano miłości mnie dalej dopadają chociaż nie codziennie.
O zmniejszeniu duphastonu jeszcze lekarz nic mi nie mówił a biorę 1tab rano i 2 wieczorem i oprócz tego utrogesan dopochwowo 2 globulki. 9.01 mam wizytę może wtedy coś powie czy zmniejszamy.
Z innych wit. To kwas foliowy ( metafolin 400 ) magnez I pregna dha niestety gotowych suplementów dla kobiet w ciąży nie mogę ponieważ zawierają jod a przez moja nadczynnosc muszę go omijać.
Chyba ze znacie jakieś suplementy dla kobiet w ciąży bez jodu ??

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu :*

16726636132142068456361314519094.jpg

gratuluje super wiadomość ❤️
Może nie zwariuje przez ten tydzień. Mam nadzieje, że uda mi się w końcu znaleźć tętno detektorem to chociaż to by mnie trochę uspokoiło…

reklama
Gratuluję udanej wizyty ,można odetchnąć i cieszyć się tym cudownym okresem .

Do góry