reklama
Scully
mamusia :)
Hejka, ja też od dziś tu i też dziś plenatarneHej wszystkim przyszłym mamusia. Dołączam do waszego grona. Termin mamy na 12.07 . Dziś mieliśmy prenatalne wszystko wyszło ok . Nie było widać jeszcze jaka płeć, ale może ktoś będzie coś w stanie zasugerować po wyrostku ?
Światełko0
Zaangażowana w BB
Takie odwoływanie wizyt powinno być karalne Ci lekarze chyba nie wiedzą, co my wtedy czujemy pewnie bym tak samo zareagowała jak TyMi właśnie odwołali wizytę i przenieśli o tydzień może to głupie, ale się zestresowałam i popłakałam.
Od dwóch dni żyłam tylko myślą o wizycie.
Mam dziś z moim lekarzem "teleporade "ale kurcze nie wiem o której godzinie i od rana czekam jak na szpilkach ,znając moje szczęście zadzwoni wieczorem po przyjęciu pacjentek ostatnio to było po 20.00 .No nic ta ciąża to dla mnie lekcja cierpliwości .Tymczasem biorę się za ogarnięcie domu po świętach żeby się czymś zająć .
Światełko0
Zaangażowana w BB
Super wiadomość!Ja juz po prenatalnych ! Od rana był stres duży, siedziałam pod tym gabinetem z walącym sercem wszystko dobrze wyszło, na szczęście po obliczeniach ryzyko wyszło małe,moj lekarz to jakoś obliczał z wyniku pappy. Moj maz byl ze mna i słyszelismy serduszko wiecej zapamietal.z tej wizyty bo ja bylam w stresie Mały sobie spokojnie leżał i pokazał ze jest chłopcem ! a termin przesunął mi się na 9.07 o jeden dzień @xoxo. Wiem co czujesz moje badanie miało być w piątek i też byłam załamana
aneta85aneta
Fanka BB :)
Gratuluję ja tam widzę dziewczynkę oczywiście bierz to z przymrużeniem okaHej wszystkim przyszłym mamusia. Dołączam do waszego grona. Termin mamy na 12.07 . Dziś mieliśmy prenatalne wszystko wyszło ok . Nie było widać jeszcze jaka płeć, ale może ktoś będzie coś w stanie zasugerować po wyrostku ?
A ja polecam też zwykła wazelinę a tisane też jest swietnaPomadka do ust Tisane, w aptece lub Hebe. Działa cuda na suche usta.
Scully
mamusia :)
Ja nawet nie wiem gdzie tam patrzećGratuluję ja tam widzę dziewczynkę oczywiście bierz to z przymrużeniem oka
Natalianatalia
Fanka BB :)
Ja wg nie miałam w ciazy badanego progesteronu jedynie podszas starań z prolaktyna sprawdzałam o bulo w normieA jeszcze a propos progesteronu, to czy macie zlecone okresowe badania tego hormonu?
I dwa, od kiedy zaczyna się badać czy z szyjką jest wszystko ok? I że z łożyskiem jest ok. Wiem że niektóre dziewczyny biorą do końca ciąży luteinę na noc dla podtrzymania szyjki. Mój lekarz oczywiście twierdzi że nie trzeba, ale wolę się dopytać też w innych źródłach
reklama
różowakamila
Zaciekawiona BB
też mi się tak wydaje . Za 2 tyg mam wizytę u swojego lekarza może już coś powieGratuluję ja tam widzę dziewczynkę oczywiście bierz to z przymrużeniem oka