reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Hej dziewczyny...ja czytam caly czas ale po wczorajszej wiadomości pszczolki jestem nie do zycia ...bardzo sie tym przejelam :( schizuje strasznie przez to wszystko...oczywiscie licze tu na jakąś pomylke i ze wszystko bedzie dobrze !! Ja z kolei badanie mam jutro na 15.40 ..i cala w nerwach jestem 😑 a to wcale nie jest dobre...:(

Oczywiscie trzymam kciuki za reszte jesli chodzi o badania prenatalne i gratuluje tym co sa szczęśliwie po 😍

My w sylwestra jedziemy do moich rodziców, tam pewnie zjedzie się reszta rodzeństwa jeśli niw mają planów :) i kupiłam dla siebie i córki piccolo 😍 do twgo wezmę sobie piwka bez alko 😆

Ps. Tez wącham alko 😅😅😅 czuje sir z tym dziwnie ...

A a mam takie pytanko dla mamusiek które mają już to za sobą , nasza córa w maju skonczy 4 latka...swoje potrzeby załatwia na ubikacje bez problemu ale mamy problem w nocy :( caly czas miała na noc zakładanego pampersa ale od kilku dni próbujemy bez i póki co udało przetrwać 1 nockę na sucho..a tak to pobudka w nocy przebieranie jej i pościeli...:( jakieś rady...

reklama
Dokładnie 10+2, myślę że to chwilowe ale już dawno się tak dobrze nie czułam jestem pełna energii kończę gotować obiad w domu ogarnięte. Nie poznaje samej siebie😅 co do badań prenatalnych to chyba tylko ja nie jestem na nie zapisana.... trochę zaczynam panikować ale po ostatniej wizycie pani doktor mówiła, że dopiero 2 stycznia jeśli będzie ją coś martwiło albo nie będzie w stanie czegoś zobaczyć to dopiero wtedy daje zielone światło na prenatalne. Teraz tylko się zastanawiam czy to nie będzie późno i czy w 2tygodnie dam radę die gdzieś na nie zapisać. ..
Szczerze trochę dziwne podejście Twojej doktor do prenatalnych 😵‍💫 podzwoń i zorientuje się jak z terminami abyś później nie miała problemu.

Hej dziewczyny...ja czytam caly czas ale po wczorajszej wiadomości pszczolki jestem nie do zycia ...bardzo sie tym przejelam :( schizuje strasznie przez to wszystko...oczywiscie licze tu na jakąś pomylke i ze wszystko bedzie dobrze !! Ja z kolei badanie mam jutro na 15.40 ..i cala w nerwach jestem 😑 a to wcale nie jest dobre...:(

Oczywiscie trzymam kciuki za reszte jesli chodzi o badania prenatalne i gratuluje tym co sa szczęśliwie po 😍

My w sylwestra jedziemy do moich rodziców, tam pewnie zjedzie się reszta rodzeństwa jeśli niw mają planów :) i kupiłam dla siebie i córki piccolo 😍 do twgo wezmę sobie piwka bez alko 😆

A a mam takie pytanko dla mamusiek które mają już to za sobą , nasza córa w maju skonczy 4 latka...swoje potrzeby załatwia na ubikacje bez problemu ale mamy problem w nocy :( caly czas miała na noc zakładanego pampersa ale od kilku dni próbujemy bez i póki co udało przetrwać 1 nockę na sucho..a tak to pobudka w nocy przebieranie jej i pościeli...:( jakieś

A a mam takie pytanko dla mamusiek które mają już to za sobą , nasza córa w maju skonczy 4 latka...swoje potrzeby załatwia na ubikacje bez problemu ale mamy problem w nocy :( caly czas miała na noc zakładanego pampersa ale od kilku dni próbujemy bez i póki co udało przetrwać 1 nockę na sucho..a tak to pobudka w nocy przebieranie jej i pościeli...:( jakieś rady...
My też mieliśmy ten problem w nocy, po zrezygnowaniu z pampersa miesiąc było sucho a później kilka nocy pod rząd tak jak u Ciebie... zaczęłam ją bardziej pilnować zawsze przed spaniem toaleta i jednak trzeba ograniczyć picie. To nowa sytuacja i dla niej będzie tylko lepiej, ale już pampersa nie zakładaj bo to droga na skróty. Dacie radę 🙂 Co do Twoich obaw to Cię doskonale rozumiem zagłębiając się w forum najbardziej zasmuciła mnie informacja od maratonki, mam tą samą datę porodu...

Zmienię temat badań na troszkę luźniejszy :)

Jakie macie plany na ostatni dzień grudnia? 🥳💃🕺
Macie do polecenia jakiś sprawdzony trunek 0%?

My idziemy na domówkę, będą tam tylko trzy parki oprócz nas - taka nasza najbliższa ekipa.

U nas podobnie tyle że nas będzie 6 osób 😊 co do trunków robię sok z czerwonym burakiem będzie piękny kolor wina 😀 mam zamiar pić w kieliszku, a na północ zakupiłam Piccolo 😂 będą bąbelki 😂

reklama
Do góry