słoneczko91
Zaangażowana w BB
Mój nie będzie miał towarzystwa do % zostaję mu piccolo o 12Wasi TZ z wami na sylwestra przy 0 % czy tylko wy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój nie będzie miał towarzystwa do % zostaję mu piccolo o 12Wasi TZ z wami na sylwestra przy 0 % czy tylko wy?
wiem wiem , pampersy już na bok ale jutro będziemy nocować u znajomych i chyba muszę jej zabrać pampersa bo nie chce takich niespodzianek u kogoś w domuMy też mieliśmy ten problem w nocy, po zrezygnowaniu z pampersa miesiąc było sucho a później kilka nocy pod rząd tak jak u Ciebie... zaczęłam ją bardziej pilnować zawsze przed spaniem toaleta i jednak trzeba ograniczyć picie. To nowa sytuacja i dla niej będzie tylko lepiej, ale już pampersa nie zakładaj bo to droga na skróty. Dacie radę Co do Twoich obaw to Cię doskonale rozumiem zagłębiając się w forum najbardziej zasmuciła mnie informacja od maratonki, mam tą samą datę porodu...
W taki sposób piję z koleżankami kieliszek do wina, a w nim sok z buraków.U nas podobnie tyle że nas będzie 6 osób co do trunków robię sok z czerwonym burakiem będzie piękny kolor wina mam zamiar pić w kieliszku, a na północ zakupiłam Piccolo będą bąbelki
Kurcze chodzę do niej dwa lata bardzo konkretną i sympatyczna kobieta, nie zastanowiło mnie to wcześniej tym bardziej że bardzo pomogła w staraniu o dziecko... już ogarnęłam innego na prenatalne. Bardzo ciężko o dobrego lekarza przynajmniej w naszym rejonie...Szczerze trochę dziwne podejście Twojej doktor do prenatalnych podzwoń i zorientuje się jak z terminami abyś później nie miała problemu.
Mam jedną - nie przejmować się. To dalej w normach. Mój syn w październiku skończył 4 lata. W dzień odpieluchowany od bardzo dawna, z dwa lata już pewnie. W nocy po prostu zalewał łóżko. Co ja się namartwilam naczytalam, nazmieniałam pościeli... W końcu olałam temat bo przeczytałam że to w normach. Ubierałam pampersa do momentu kiedy 2 tyg temu magicznie pampersy nie zaczęły być suche. Po tygodniu suchych pampersów przestaliśmy ich używać. Czytałam że pęcherz takiego dziecka musi się przestawic i zachodzi jakiś proces że u starszych po prostu mocz jest gęstszy w nocy. Dopóki to się nie stanie to można oczywiście na siłę próbować ale to się wiąże z wybudzaniem itp. u nas nagle od 2 tyg spokój i sika dopiero rano a wcześniej nawet jeśli udawała nam się sucha noc to dlatego że w nocy szedł siku. Cierpliwości i nie słuchaj przypadkiem "a mój to już od roczku nie sika w pampersa". Nie przejmuj się. Z tego co pamiętam do 5 a nawet 6 roku życia może się pęcherz nie przestawić i dopiero potem się diagnozuje.Hej dziewczyny...ja czytam caly czas ale po wczorajszej wiadomości pszczolki jestem nie do zycia ...bardzo sie tym przejelam schizuje strasznie przez to wszystko...oczywiscie licze tu na jakąś pomylke i ze wszystko bedzie dobrze !! Ja z kolei badanie mam jutro na 15.40 ..i cala w nerwach jestem a to wcale nie jest dobre...
Oczywiscie trzymam kciuki za reszte jesli chodzi o badania prenatalne i gratuluje tym co sa szczęśliwie po
My w sylwestra jedziemy do moich rodziców, tam pewnie zjedzie się reszta rodzeństwa jeśli niw mają planów i kupiłam dla siebie i córki piccolo do twgo wezmę sobie piwka bez alko
Ps. Tez wącham alko czuje sir z tym dziwnie ...
A a mam takie pytanko dla mamusiek które mają już to za sobą , nasza córa w maju skonczy 4 latka...swoje potrzeby załatwia na ubikacje bez problemu ale mamy problem w nocy caly czas miała na noc zakładanego pampersa ale od kilku dni próbujemy bez i póki co udało przetrwać 1 nockę na sucho..a tak to pobudka w nocy przebieranie jej i pościeli... jakieś rady...
W taki sposób piję z koleżankami kieliszek do wina, a w nim sok z buraków.
Tylko moje zdziwko było jak pobierałam następnego dnia mocz do badania... A on lekko różowy ;p ale badania wyszły ok.
Faktycznie lepiej nie ryzykowaćwiem wiem , pampersy już na bok ale jutro będziemy nocować u znajomych i chyba muszę jej zabrać pampersa bo nie chce takich niespodzianek u kogoś w domu