Violk4
Fanka BB :)
11+6Super który jesteś tydzien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11+6Super który jesteś tydzien
U mnie było podobnie, tylko z papierosami.Ja mam taki problem ze zawsze piłam alkohol u partnera na spotkaniach rodzinnych , co roku w pierwszy dzień świat jest taka impreza z alkoholem dla całej rodziny idziemy dzisiaj tam i co ja mam powiedzieć ze dlaczego nie pije już w listopadzie mówiłam na urodzinach ze biorę antybiotyk i nie mogę wypić, partner mówi ze powiemy prawdę ale wczoraj się pytałam czy mówimy to mówi ze nie wie sam już ( wigilie spędzaliśmy z moim tata we 3ke) wydaje mi się ze się trochę boi powiedzieć ja tez bym narazie nie mówiła ale czasem mam problem ukryć czemu nie chce węgla sama wrzucić do podajnika czemu nie wypije z drinka w piątek wieczorem a co ja dzisiaj powiem ???
Coś poradzicie
U mnie dokładnie tak samo było. Tylko, że jak już nie piłam w listopadzie to już były domysły teściowej. Także wszyscy się ucieszyli, ale i podejrzewali sami .Ja mam taki problem ze zawsze piłam alkohol u partnera na spotkaniach rodzinnych , co roku w pierwszy dzień świat jest taka impreza z alkoholem dla całej rodziny idziemy dzisiaj tam i co ja mam powiedzieć ze dlaczego nie pije już w listopadzie mówiłam na urodzinach ze biorę antybiotyk i nie mogę wypić, partner mówi ze powiemy prawdę ale wczoraj się pytałam czy mówimy to mówi ze nie wie sam już ( wigilie spędzaliśmy z moim tata we 3ke) wydaje mi się ze się trochę boi powiedzieć ja tez bym narazie nie mówiła ale czasem mam problem ukryć czemu nie chce węgla sama wrzucić do podajnika czemu nie wypije z drinka w piątek wieczorem a co ja dzisiaj powiem ???
Coś poradzicie
powiedz ze masz cały dzień migreneJa mam taki problem ze zawsze piłam alkohol u partnera na spotkaniach rodzinnych , co roku w pierwszy dzień świat jest taka impreza z alkoholem dla całej rodziny idziemy dzisiaj tam i co ja mam powiedzieć ze dlaczego nie pije już w listopadzie mówiłam na urodzinach ze biorę antybiotyk i nie mogę wypić, partner mówi ze powiemy prawdę ale wczoraj się pytałam czy mówimy to mówi ze nie wie sam już ( wigilie spędzaliśmy z moim tata we 3ke) wydaje mi się ze się trochę boi powiedzieć ja tez bym narazie nie mówiła ale czasem mam problem ukryć czemu nie chce węgla sama wrzucić do podajnika czemu nie wypije z drinka w piątek wieczorem a co ja dzisiaj powiem ???
Coś poradzicie
A w którym jesteś tygodniu?Ja mam taki problem ze zawsze piłam alkohol u partnera na spotkaniach rodzinnych , co roku w pierwszy dzień świat jest taka impreza z alkoholem dla całej rodziny idziemy dzisiaj tam i co ja mam powiedzieć ze dlaczego nie pije już w listopadzie mówiłam na urodzinach ze biorę antybiotyk i nie mogę wypić, partner mówi ze powiemy prawdę ale wczoraj się pytałam czy mówimy to mówi ze nie wie sam już ( wigilie spędzaliśmy z moim tata we 3ke) wydaje mi się ze się trochę boi powiedzieć ja tez bym narazie nie mówiła ale czasem mam problem ukryć czemu nie chce węgla sama wrzucić do podajnika czemu nie wypije z drinka w piątek wieczorem a co ja dzisiaj powiem ???
Coś poradzicie
Ciężka sprawa a z jakich względów nie chce sie jeszcze dzielić tą wiadomością?Ja mam taki problem ze zawsze piłam alkohol u partnera na spotkaniach rodzinnych , co roku w pierwszy dzień świat jest taka impreza z alkoholem dla całej rodziny idziemy dzisiaj tam i co ja mam powiedzieć ze dlaczego nie pije już w listopadzie mówiłam na urodzinach ze biorę antybiotyk i nie mogę wypić, partner mówi ze powiemy prawdę ale wczoraj się pytałam czy mówimy to mówi ze nie wie sam już ( wigilie spędzaliśmy z moim tata we 3ke) wydaje mi się ze się trochę boi powiedzieć ja tez bym narazie nie mówiła ale czasem mam problem ukryć czemu nie chce węgla sama wrzucić do podajnika czemu nie wypije z drinka w piątek wieczorem a co ja dzisiaj powiem ???
Coś poradzicie