reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Spakowałam już żeby mnie nie kusiło 🙈 spróbuję w święta... Teraz czytam że często ciężko znaleźć tętno gdy dziecko jest ruchliwe a wczoraj takie fikołki robiło że nawet Pani dr ciężko było zmierzyć 🙈 szukałam nisko i raz jak wstałam i na stojąco przyłożyłam to złapało mi zapis 161 ale nie było słychać a później już nie mogłam tego miejsca wyłapać 🤦 ehh więcej stresu z tym niż myślałam
No mi lekarka w poprzedniej ciąży odradzała dopóki nie będę czuc ruchów, żeby używać go później jak
Edit.. teraz widzę że mi coś ucielo- jak już np będzie się ruszać żeby się uspokoić. Ale i tak jej nie posłuchałam 🙈
Hej, jestem po wizycie i wszystko jest dobrze! Wyniki badań ok, usg również. Teraz już oddycham z ulgą, bo będę mieć spokojne święta. Wiek ciąży to 11+0.

Trzymam kciuki za resztę wizyt, jeśli jeszcze ktoś ma dziś.
Ja właśnie jadę na wizytę, trzymajcie kciuki 🙈

Ostatnia edycja:
Dziewczyny bierze mnie przeziębienie/choróbsko. Mąż mój chory i to od niego. Uruchomiłam syrop z cebuli, herbata z miodem, cytryna i imbirem. Co jes

reklama
Do góry