reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Mnie bardzo!! 🤭 i swędzą. Zauważyłam też że lekko schodziła mi z nich skóra, dlatego je natluscilam. Poki co jest ok. No i zakupiłam dzisiaj 2 rozmiary większy stanik, bo z moich starych juz mi wszystko wypływa 😆
Ja teraz nie zbliżam się nawet do innych staników niż sportowe!
Za to od męża dostałam miesiąc temu w prezencie nową bardotkę w moim dotychczasowym rozmiarze i zgodnie stwierdziliśmy, że może kieeeedyś w przyszłości się przyda ;)

No właśnie lek jest dopuszczony do użytku dopiero wtedy, gdy jest w pełni przebadany, a suplement już nie.
I w leku wszystkie składniki są dokładnie opisane, przy vigantolete np nie ma sprecyzowane w ogóle jaki rodzaj oleju tan występuje.
O suplementach i lekach można i dużo rozmawiać... Mój zawód jest z tym związany, więc wiem co nie co i jak to wszystko wygląda. A mamy na rynku przynajmniej parę firm suplementów, które są bardzo dobrze przebadane i warte uwagi.
Zgadzam się z tym, że suplement, żeby był wprowadzony nie musi być przebadany i dlatego jest na rynku pełno "śmieci", ale nie wrzucałabym wszystkiego do jednego wora ;)
I teraz w trakcie ciąży tez go bierzesz, tak? Bo właśnie będę zamawiać suple i też myślałam o tym z aliness. Czyli polecasz? :p
Tak, teraz też biorę 4000 j z aliness i polecam jak najbardziej ;) mam też 2000 j dodatkowo w innym preparacie z omega 3 i w sumie muszę zbadać czy nie mam już za dużo D3.

Hej, witam Was po nocy z przebojami. Moje dziecko postanowiło, że w nocy nje trzeba spać i od 3 do 6 chciała się bawić. Na szczęście mąż ratował sytuacje i się nią zajmował. Może i bym się wyspała, tyle że jej się co chwile chciało przytulać do mamy 😂
Zaraz się musimy zbierać do dermatologa, a ona zasnęła 🤦🏽‍♀️

W nocy mnie również męczą mdłości. W zasadzie to wtedy są najgorsze i mogę leżeć jedynie na plecach, czego nie lubię 😕 W dzień dominuje ból jelit, mdłości prawie nie mam, chyba że zjem coś ciężko strawnego.
Wczoraj znowu miałam kryzys czy wszystko dobrze z bobo i chciałam iść na wizytę. Jak dotrwam do tego 2.01 to poproszę medal 😂

Miłego dnia. Czy ktoś ma dziś wizytę? 😊

reklama
Do góry