Zgadza się dla każdego co innego i do wszystkiego trzeba podchodzić z głową jeśli chodzi o leki i suplementyPewnie dla każdego co innego . Żelazo też jest różne dla różnych osób.
reklama
Ja teraz nie zbliżam się nawet do innych staników niż sportowe!Mnie bardzo!! i swędzą. Zauważyłam też że lekko schodziła mi z nich skóra, dlatego je natluscilam. Poki co jest ok. No i zakupiłam dzisiaj 2 rozmiary większy stanik, bo z moich starych juz mi wszystko wypływa
Za to od męża dostałam miesiąc temu w prezencie nową bardotkę w moim dotychczasowym rozmiarze i zgodnie stwierdziliśmy, że może kieeeedyś w przyszłości się przyda
Miętusek
Moderator
O suplementach i lekach można i dużo rozmawiać... Mój zawód jest z tym związany, więc wiem co nie co i jak to wszystko wygląda. A mamy na rynku przynajmniej parę firm suplementów, które są bardzo dobrze przebadane i warte uwagi.No właśnie lek jest dopuszczony do użytku dopiero wtedy, gdy jest w pełni przebadany, a suplement już nie.
I w leku wszystkie składniki są dokładnie opisane, przy vigantolete np nie ma sprecyzowane w ogóle jaki rodzaj oleju tan występuje.
Zgadzam się z tym, że suplement, żeby był wprowadzony nie musi być przebadany i dlatego jest na rynku pełno "śmieci", ale nie wrzucałabym wszystkiego do jednego wora
Tak, teraz też biorę 4000 j z aliness i polecam jak najbardziej mam też 2000 j dodatkowo w innym preparacie z omega 3 i w sumie muszę zbadać czy nie mam już za dużo D3.I teraz w trakcie ciąży tez go bierzesz, tak? Bo właśnie będę zamawiać suple i też myślałam o tym z aliness. Czyli polecasz?
Miętusek
Moderator
Mnie nie szczypią, ale obwódki zrobiły się dużo większe niż byłyDziewczyny... A szczypią Was czasem sutki? Wyszłam spod prysznica i teraz mam takie dziwne uczucie
xoxo.
Fanka BB :)
Hej, witam Was po nocy z przebojami. Moje dziecko postanowiło, że w nocy nje trzeba spać i od 3 do 6 chciała się bawić. Na szczęście mąż ratował sytuacje i się nią zajmował. Może i bym się wyspała, tyle że jej się co chwile chciało przytulać do mamy
Zaraz się musimy zbierać do dermatologa, a ona zasnęła
W nocy mnie również męczą mdłości. W zasadzie to wtedy są najgorsze i mogę leżeć jedynie na plecach, czego nie lubię W dzień dominuje ból jelit, mdłości prawie nie mam, chyba że zjem coś ciężko strawnego.
Wczoraj znowu miałam kryzys czy wszystko dobrze z bobo i chciałam iść na wizytę. Jak dotrwam do tego 2.01 to poproszę medal
Miłego dnia. Czy ktoś ma dziś wizytę?
Zaraz się musimy zbierać do dermatologa, a ona zasnęła
W nocy mnie również męczą mdłości. W zasadzie to wtedy są najgorsze i mogę leżeć jedynie na plecach, czego nie lubię W dzień dominuje ból jelit, mdłości prawie nie mam, chyba że zjem coś ciężko strawnego.
Wczoraj znowu miałam kryzys czy wszystko dobrze z bobo i chciałam iść na wizytę. Jak dotrwam do tego 2.01 to poproszę medal
Miłego dnia. Czy ktoś ma dziś wizytę?
reklama