Aaa no i robił mi już USG przez brzuch, co mnie bardzo zdziwiło. A ja się tak przed wizytą przygotowałam
Super wieści !
A to mnie zszokowałaś, że przez brzuch myslalam, ze dopiero bliżej 12 tyg przez brzuch.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa no i robił mi już USG przez brzuch, co mnie bardzo zdziwiło. A ja się tak przed wizytą przygotowałam
A ja dziewczyny wyszłam na pocztę, była kolejka, między czasie się rozpadało, jest minus jeden. Chodnik szklanka, szłam bardzo powoli, uważałam jak cholera a się wypierniczyłam na plecy i oczywiście bardzo się zdenerwowałam. Mam nadzieję, że ten upadek nie zaszkodził maleństwu jestem tak zdenerwowana, że chce mi się płakać.
wiem, że łatwo powiedzieć żeby się nie denerwować, gorzej wykonać..Nie denerwuj się, na pewno wszystko jest dobrze. A jak chcesz to sobie popłacz może Ci ulży. Nie martw się na zapas
Ale fakt. Trzeba uważać. Nie dbają ani trochę o drogi i chodniki w tym roku. ZWsze zima zaskakuje drogowców, ale w tym roku mam wrażenie, ze wyjątkowo. Chyba, ze tylko w moim rejonie tak…
dokladnie albo napisz do swojego lekarzawiem, że łatwo powiedzieć żeby się nie denerwować, gorzej wykonać..
Jak masz jakieś obawy o maleństwo to udaj się na izbę przyjęć, powiedz prawdę, że się przewróciłas na lodzie, a dodać możesz ze bardzo złe się czujesz i stresujesz, na pewno Cię zbadają w takiej sytuacji, a Ty będziesz spokojn
Super, gratulacjeAle były emocje! Serduszko bije 173 bpm❤ na chwilkę lekarz nam włączył dźwięk. Miało być 9t+0, ale wyszło 9t+1. "Calineczka" jak nazwał lekarz dziecko ma już 2,48 cm dzisiaj chyba nie będę miała drzemki w trakcie dnia, za dużo emocji
Mnie zawsze tez bada lekarz na każdej wizycie na fotelu, wiec zawsze wcześniej wstaje chociaż w ciąży mogłyby chociaż włosy tu i ówdzie przestać rosnąć ;-)ja to samo mialam ostatnio specjalnie wczesnie rano wstałam a tu usg przez brzuch
Ja tak jak pisałam mam wesele siostry 3 czerwca i jestem świadkiem, a termin z ostatniego usg mam na 3/4.07To ja mam wesele w rodzinie w lipcu co prawda wesele na początku lipca, termin wstępnie 23.07/24.07. Ale no nie wiem nie wiem
mnie ostatnio tez robiła przez brzuch w 11 +2 bo inaczej nie było jak zmierzyć crl, bo tak się dziecko wierciloSuper wieści !
A to mnie zszokowałaś, że przez brzuch myslalam, ze dopiero bliżej 12 tyg przez brzuch.
Tak właśnie zrobiłam. Nie wiem, może jestem panikarą, ale martwię się. W dodatku to moja 1sza ciąża, wszystko dla mnie jest takie nowe..dokladnie albo napisz do swojego lekarza
Ja się cały czas tego obawiam, dlatego chociaż biała zima jest piękna, czekam z utęsknieniem na konkretne ocieplenie.... Dla mnie spacer w obecnej pogodzie to koszmar, zwłaszcza w towarzystwie mojej dwulatki, która ciągle jest w biegu i ucieka.A ja dziewczyny wyszłam na pocztę, była kolejka, między czasie się rozpadało, jest minus jeden. Chodnik szklanka, szłam bardzo powoli, uważałam jak cholera a się wypierniczyłam na plecy i oczywiście bardzo się zdenerwowałam. Mam nadzieję, że ten upadek nie zaszkodził maleństwu jestem tak zdenerwowana, że chce mi się płakać.
Mój poprzedni lekarz na tym etapie nie badał jeszcze przez brzuch. A obecny nie wiem, przekonam się za parę dni.Super wieści !