reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Hej i ja się żegnam . Niestety pusty pęcherzyk na 95% . Jak to Pani dr powiedziała - nie będzie mi mówić ze jest dobrze bo już serduszko powinno byc a tu nawet zarodka nie ma …
Także ten …
Spokojnych ciąż wam życzę …✊🏻♥️
Bardzo mi przykro :(
Czy będziesz jeszcze powtarzać badanie? Dopytuję bo o ile dobrze widziałam to jesteś 28 dpt. Czytałam historie Dziewczyne u której zarodek z serduszkiem pojawiły się dopiero w 33 dpt. Wcześniej nic nie było widać. Wiem że to bardzo niewielka szansa, ale zawsze a nuż...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pieje jedna :)
Co myślicie o oleju z wiesiołka, przed ciążą piłam, bo pomagał na pmsa, ale w internecie są sprzeczne informacje.
Powiem Wam, że najciezsza jest dla mnie dieta ,bo nie wiem co mogę a co nie mogę. Cokolwiek wygoogluje to jest niewskazane:) np. Cynamon kurkuma.
jak Wy się stosujecie do tego?

Bardzo mi przykro :(
Czy będziesz jeszcze powtarzać badanie? Dopytuję bo o ile dobrze widziałam to jesteś 28 dpt. Czytałam historie Dziewczyne u której zarodek z serduszkiem pojawiły się dopiero w 33 dpt. Wcześniej nic nie było widać. Wiem że to bardzo niewielka szansa, ale zawsze a nuż...
W poniedziałek jesCZe powtórka u innego lekarza - na chwile obecna chce tylko wrócić do normalnego funkcjonowania … i żeby to wszystko szybko się skończyło .
Lekarka nie daje nadzieji .
Widocznie nie macierzyństwo jest mi pisane .

W poniedziałek jesCZe powtórka u innego lekarza - na chwile obecna chce tylko wrócić do normalnego funkcjonowania … i żeby to wszystko szybko się skończyło .
Bardzo Cię rozumiem , też jeśli się dzisiaj okaże że pusty pęcherzyk chce jak najszybciej żyć jak przed testem . To moja ostatnia próba, ciężko mieć nadzieję na cokolwiek. Trzymaj się i wracaj do normalności.

Trzymaj się. Przeżyj stratę ale nie trać nadziei. Jeszcze będzie dobrze.

Bardzo Cię rozumiem , też jeśli się dzisiaj okaże że pusty pęcherzyk chce jak najszybciej żyć jak przed testem . To moja ostatnia próba, ciężko mieć nadzieję na cokolwiek. Trzymaj się i wracaj do normalności.
Daj znać po wizycie. Trzymam kciuki. Wiem że to stres niemiłosierny.

Hej i ja się żegnam . Niestety pusty pęcherzyk na 95% . Jak to Pani dr powiedziała - nie będzie mi mówić ze jest dobrze bo już serduszko powinno byc a tu nawet zarodka nie ma …
Także ten …
Spokojnych ciąż wam życzę …✊🏻♥️
Przykro mi 😢 Daj znać jak po badaniu u tego drugiego lekarza...

reklama
Jestem po wizycie , wg om 5t5d wg USG pęcherzyk na 5tc , w środku jest ciałko żółte bez zarodka jeszcze ale o prawidłowych wymiarach. Kolejna wizyta za dwa tygodnie . Nadal trudno mi się cieszyć , bo ciąża przebiega tak jak zawsze u mnie....chociaż Pani doktor powiedziała że pęcherzyk jest ładny 😉

Do góry