reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Cześć dziewczyny :) dzisiaj miałam wizytę 9.1d i od wczoraj mecze się z zapaleniem pęcherza. Lekarz popatrzyl na wyniki i zalecił jedynie picie żurawiny...martwię się, że niestety to nie przyniesie ulgi. Czy któraś też się może z tym zmaga, albo zna jakieś inne domowe sposoby zeby się tego jak najszybciej pozbyć? Jestem już skłonna wziąć jakiś ' bezpieczny lek'. W piątek mam konsultacje z 2 lekarzem na NFZ, ale nie wiem czy wytrzymam kolejne 2 dni z tym bólem i pieczeniem :(((

Hej Kochane,
Ja tez dzisiaj po wizycie. Ten mały stworek ma już główkę, rączki , nóżki i paluszki😍😍. To moje pierwsze dzieciątko, więc ten obraz całkowicie mnie wzruszył 🥲😍Zobacz załącznik 1474393. Zapisałam się dzisiaj na prenatalne, ale termin do mojego lekarza wypada mi na 13 + 2. Czy myślicie, że to ok czy za późno ? Miała któraś z Was badania w 13 tyg ?
Spróbuję też załączyć zdjęcie naszego małego ludka. Dzisiaj pięknie nam machał rączkami i nóżkami. Niesamowite przeżycie ! 😍🥰😍❤️❤️
Super ❤️ Śliczny bobo 🙂

Hej Kochane,
Ja tez dzisiaj po wizycie. Ten mały stworek ma już główkę, rączki , nóżki i paluszki😍😍. To moje pierwsze dzieciątko, więc ten obraz całkowicie mnie wzruszył 🥲😍Zobacz załącznik 1474393. Zapisałam się dzisiaj na prenatalne, ale termin do mojego lekarza wypada mi na 13 + 2. Czy myślicie, że to ok czy za późno ? Miała któraś z Was badania w 13 tyg ?
Spróbuję też załączyć zdjęcie naszego małego ludka. Dzisiaj pięknie nam machał rączkami i nóżkami. Niesamowite przeżycie ! 😍🥰😍❤️❤️
śliczny bobo❤️

Dziewczyny, ja tez byłam dziś na wizycie. Dziecko rośnie jak na drożdżach, znowu z usg przyspieszył mi się termin, tym razem na 1.07 😱 Dziecko tak się ruszało, ze trzeba było robić już usg przez brzuch😅 Pisałam kiedyś, ze w poprzednich wynikach miałam Tsh ponad 4, zwiększyłam dawki leków i po 3 tygodniach mam już 1,550 :-) ale oczywiście w cytologii za to wyszła bardzo duża liczba leukocytów, wiec zrobiłam dziś wymaz na mykoplasmy i ureoplasme mam nadzieje, ze nic się nie przyplątało, bo już kiedyś ureo miałam 🤦‍♀️🤦‍♀️
I co zażywałaś wtedy?

Cześć dziewczyny, ja się dołączę do grupy. Termin na 18.07, jestem w 9 tyg. Czy któraś z was umawia się na nifty pro? Czy jakieś inne badanie prenatalne?
dzisiaj rozmawiałam o tym z lekarzem i poradził, że jeśli lekarz wykonujacy badanie prenatalne nie widzi podstaw do zrobienia tego testu nifty to by go po prostu nie robił. Gdyby lekarz podczas wykonywania badania mial jakieś wątpliwości wtedy warto go zrobić.

reklama
Do góry